Primele declaraţii despre plecarea Nicoletei Luciu la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu n-a mai prins nici un contract în televiziune şi nici în concerte n-a mai fost solicitată, astfel că nu se mai justifică, cel puţin momentan, şederea ei în Bucureşti. După ce au pus cap la cap toate avantajele şi dezavantajele, ea şi soţul ei, Zsolt, au decis că mai înţelept ar fi să se mute cu toată familia la aer curat, în cocheta lor vilă din Miercurea-Ciuc.

16 sept. 2014, 20:49
Primele declaraţii despre plecarea Nicoletei Luciu la Miercurea Ciuc

Zsolt Csergo (38 de ani), prosper om de afaceri, cu o avere estimată, în 2012, la 60 de milioane de euro, bani câştigaţi din afaceri imobiliare şi din cazinouri, obosise să mai facă săptămânal naveta Miercurea-Ciuc – Bucureşti. Prin urmare, după ce a văzut că soţia lui, Nicoleta (32 de ani), nu şi-a mai găsit un loc de muncă stabil în Capitală, el i-a propus să se mute cu cei patru copii ai lor, Zsolt jr. (6 ani) şi cu tripleţii Kevin, Kim şi Karoly, în vârstă de trei ani, în oraşul lui natal, acolo unde câştigă suficienţi bani încât să le asigure un trai regesc. Astfel, el ar scăpa şi de gura lumii, după ce, lăsat cam mult timp singurel de nevastă, el ar fi avut o aventură cu o prietenă mai veche, o antrenoare de fitness din oraşul lui natal.Luciu: «Cei mici vor merge aici la şcoală»

Contactat de reporterii Click!, bărbatul a fost categoric, atunci când a vorbit despre acest ”transfer”, deloc pe placul fanilor soţiei sale, care se tem că o vor vedea tot mai rar pe la emisiunile tv: „Nu pot să vorbesc acum, însă pot să vă zic că mutarea Nicoletei la Miercurea-Ciuc nu este o chestiune temporară, ci una definitivă. Nu va mai sta în Bucureşti”.

Adevărul este că Nicoletei i-a convenit decizia, la gândul că cei patru copii ai lor se vor putea bucura zilnic de prezenţa tatălui: ”M-am mutat deja şi cu cei mici, vor merge aici la şcoală şi la grădiniţă”, ne-a spus ea, ieri.

Fostul “iepuraş” Playboy a încercat să revină pe plan muzical, anul trecut, numai că, deşi a colaborat cu doi impresari muzicali cu state vechi în domeniu, Radu Groza şi Florin Nedel­cu, spectacolele deveniseră foarte rare, în condiţiile în care scăzuse tariful la doar câteva sute de euro. Iar în televiziune, ultima emisiune pe care a prins-o a fost “Bingo România”, la Acasă TV, unde, deşi s-a descurcat onorabil, nu i s-a mai prelungit contractul.

Citeşte mai mult pe click.ro