PRIMELE IMAGINI cu atacul armat din Munchen. Un bărbat, filmat în timp ce împuşcă oameni pe stradă VIDEO

Un atacul armat s-a produs, vineri, la centrul comercial de lângă Stadionul Olimpic din Munchen. Potrivit publicaţiilor nemţeşti, incidentul s-a soldat cu cel puţin 15 morţi. Cel puţin trei persoane au deschis focul asupra mai multor persoane din Munchen.

22 iul. 2016, 18:11

Cel puţin 15 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în atacul terorist comis într-un centru comercial din Munchen, afirmă martori citaţi de cotidianul Abendzeitung Munchen. Ministerul de Interne al landului Bavaria a comunicat, vineri seară, că cel puţin trei persoane au murit în atacul armat comis în centrul comercial din Munchen.

Zona din jurul centrului comercial, aflat în cartierul Moosach, în apropierea Stadionului Olimpic, a fost închisă.

Thomas Baumann, un purtător de cuvânt al poliției din Munchen, a spus că poliția nu știe unde sunt atacatorii.

Poliţia germană a comunicat că situaţia din Munchen este „confuză”, recomandându-le locuitorilor să rămână în case până la prinderea autorului sau autorilor atacului.

Autoritatea de transport din Munchen anunță că a oprit circulația mai multor trenuri, tramvaie și autobuze după atacul armat.

În al doilea clip se poate auzi cum atacatorul strigă la bărbatul care îl filmează dintr-o clădire vecină că este german:

– Are o armă, tocmai a încărcat-o!

– Sunt german!

– Eşti un nimic!

– Ce dracu’ faci acolo?

– E ură…

– Taci din gură!

– Eşti un nenorocit!

– Lăsaţi-vă în jos!