Primele imagini cu bărbatul care ar fi incendiat opt maşini în Capitală. Poliţia cere sprijin pentru prinderea lui

Poliţia Capitalei a făcut publice, joi, imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că sâmbătă trecută a incendiat opt maşini în Sectorul 1. Oamenii legii solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea bărbatului din imagini

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 10:11

Autorul celor trei incendii din Capitală de sâmbătă seară, în urma cărora au fost avariate opt maşini, încă nu a fost prins de poliţişti. Până acum, mai multe persoane au fost audiate, dar s-a dovedit că nu aveau legătură cu incendiul. Oamenii legii îl caută şi au dat publicităţii mai multe fotografii şi imagini video cu suspectul. 

 

Poliţiştii spun că au vizionat în ultimele zile înregistrări video de pe aproape 200 de camere de supraveghere şi au audiat mai mulţi martori.

De asemena, oamenii legii fac apel la cetăţenii care îl recunosc şi pot oferi informaţii să anunţe la telefon 021/222.41.58 Secţia 4 Poliţie, cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Vă reamintim că opt maşini au fost incendiate în noaptea de sâmbătă spre duminică în Bucureşti. Primul incendiu a fost anunţat la 112 sâmbătă, în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde pompierii au găsit trei maşini care ardeau, un al patrulea autoturism fiind doar afectat de căldura degajată. Imediat, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie destul de mare. O a doua maşină parcată pe această stradă era afectată în partea frontală. Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două maşini care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.