Primele imagini cu bătaia celebrului „Box”, cel mai periculos locotenent al lui Nuţu Cămătaru VIDEO

Cel mai periculos locotenent al lui Nuţu Cămătaru a ajuns la spital după ce ar fi dorit să-i aplice o corecţie unui notar, care se îndrepta spre casă, alături de familie. Bătăuşii ar fi ajuns, însă, amândoi pe mâna medicilor.

27 nov. 2017, 11:15
Primele imagini cu bătaia celebrului „Box”, cel mai periculos locotenent al lui Nuţu Cămătaru VIDEO

Incidentul ar fi avut loc marţi seară, pe o stradă din zona Câmpia Libertăţii din Capitală, scrie cancan.ro. La un moment dat, notarul ar fi fost obligat să oprească maşina din cauza mai multor persoane care blocaseră strada.

Citeşte şi Cel mai rapid KO din ISTORIE. Lovitura DEVASTATOARE din SECUNDA 8 care a decis titlul mondial VIDEO

Şoferul s-a enervat, iar Marian Sârbu, zis „Box”, l-a tras afară din maşină. Notarul nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a lovit pe bodyguard-ul lui Nuţu Cămătaru în mai multe rânduri, care, la rândul lui, a ripostat.

Cei doi au ajuns, de urgenţă, la spital. Unde ar fi ajuns şi Marian Sârbu. Poliţia şi-a făcut apariţia, iar notarul a sesizat autorităţile şi urmează să depună şi un certificat medico-legal. Susţine că a fost bătut de mai mulţi indivizi, nu doar de garda de corp a lui Nuţu Cămătaru. Acesta din urmă a urcat, pe contul personal de socializare, un filmuleţ cu incidentul şi postat inclusiv un mesaj.

Citeşte şi SCENE VIOLENTE surprinse de camerele de supraveghere într-o intersecţie din Galaţi VIDEO

„Referitor la ştirile apărute în presă şi la anumite televiziuni cum că am fost bătut de un ‘şoarece de bibliotecă’ care de fapt era un şobolan mai înalt ca mine şi avea şi puţin habar de bătaie, voi posta un video în care se vede că eram singur şi ca nu l-au bătut camarazii mei ci doar m-am apărat când el a devenit violent. A fost nevoie doar de un singur pumn ca bătaia să se termine şi nu de mai multi inşi cum susţine el în presă şi la poliţie”, a scris Marian Sârbu.