Primele imagini cu Cristian Cioacă la două luni de la condamnarea definitivă VIDEO

La două luni de când a aflat că-şi va petrece următorii 15 ani după gratii, Cristian Cioacă zâmbeşte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, informează România TV. Ba mai mult, spune că a mai slăbit pentru că iubeşte.

01 sept. 2014, 11:37
Primele imagini cu Cristian Cioacă la două luni de la condamnarea definitivă VIDEO

Schimbarea lui Cristian Cioacă a impresionat-o şi pe avocata familiei Ghinescu.

„Starea în care se află, apreciez că este o stare mult mai proastă decât cea de dinaintea pronunţării, clar. Şi pe mine m-a bulversat cum arată Cristian Cioacă astăzi. Probabil a mizat foarte mult pe faptul că în lipsa cadavrului nu va fi condamnat niciodată”, a spus Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Citeşte şi MISTER în dosarul Elodiei Ghinescu. Au trecut 7 ANI de la DISPARIŢIA avocatei

Crina Radu spune că, măcinat de remuşcări, Cioacă ar putea spune în sfârşit ce a făcut cu cadavrul Elodiei. Între timp, avocata lui continuă demersurile pentru a-i anula condamnarea. Cererea se va judeca la Curtea de Apel Piteşti.

„Contestaţia trebuie admisă pentru că suntem îndreptăţiţi la promovarea acestei contestaţii. Singura soluţie legală ar fi aceea de admitere a contestaţiei şi de anulare a condamnării”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă.

Cioacă a trimis o petiţie chiar şi instanţelor europene pentru a le cere ajutorul.

La mijlocul lunii iunie, fostul poliţist a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte şi profanare.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul Elodia: Un document poate arunca în aer tot dosarul