Primele imagini cu supravieţuitoarea incendiului din Constanţa. A ars de vie, dar a luptat pentru viaţă!

Nicolle Buirencu, tânăra care a supravieţiut incendiului devastator care a distrus restaurantul Beirut din Constanţa, a fost externată, scrie spynews.ro. Frumoasa dansatoare este acum din nou în braţele iubitului şi alături de familia care i-a stat alături în acestă perioadă grea. 

RomaniaTV.net
04 iul. 2014, 14:34

După mai multe intervenţii chirurgicale pentru a acoperi zonele arse, Nicolle se bucură de cele mai frumoase momente alături de cei dragi ei. 

„Poate că pentru lume ești o singură personă, dar pentru o anumită persoană, ești întreaga lume. TE IUBESC! — with Dorosan Alexandru”, a fost mesajul postat de Nicolle alături de o fotografie în care apare în braţele iubitului ei.

Trei dansatoare au murit şi a patra a fost grav rănită într-un incendiu devastator, în aprilie, în restaurantul libanez Beirut din centrul oraşului Constanţa. Tânăra rănită, în vârstă de 19 ani, a fost internată la Spitalul de Arşi, în stare critică, având arsuri şi la nivelul căilor respiratorii. 

Dansatoarele care şi-au pierdut viaţa aveau vârsta de 22, 23 şi, respectiv, 24 de ani. Una dintre acestea, Micky, era din Mangalia şi era studentă a Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică.

La începului lunii aprilie, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus începerea urmăririi penale în cazul de la Contanţa, pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi ucidere din culpă. Ulterior, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citeşte şi Mărturii din INFERNUL de la Constanţa. Cum descrie un SUPRAVIEŢUITOR momentele de GROAZĂ din restaurant VIDEO

Citeşte şi Le vei DANSA ÎNGERILOR, PRINŢESĂ: Cine erau animatoarele care au murit în Clubul Beirut din Constanţa VIDEO

Citeşte şi DEZVĂLUIRI în cazul TRAGEDIEI de la Constanţa. SFÂRŞIT CRUNT pentru cele trei victime. Vezi cum au murit