PRIMELE IMAGINI de la recepţia dată de Klaus Iohannis la Cotroceni VIDEO EMOŢIONANT

Klaus Iohannis şi-a început mandatul de preşedinte cu o recepţie privată la Palatul Cotroceni, la care au fost invitaţi colaboratori şi apropiaţi, dar şi personalităţie ale vieţii culturale şi sportive. Printre cei prezenţi s-a aflat şi Vasile Astănculesei, tânărul devenit cunoscut după ce a cântat imnul României la un pian din gara din Amsterdam.

22 dec. 2014, 19:05

Vasile Astănculesei a oferit un moment emoţionant în timpul recepţiei organizate de Klaus Iohannis la Cotroceni, la preluarea mandatului. El a cântat din nou la pian imnul României, aşa cum a făcut-o în ziua în care Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale, în gara din Amsterdam, fiind aplaudat la scenă deschisă de turiştii care s-au oprit din loc pentru a-l asculta.

„Îi mulțumesc tânărului Valentin pentru momentul deosebit pe care ni l-a oferit tuturor celor prezenți ieri la Palatul Cotroceni”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook, unde a postat şi o înregistrare a momentului în care Valentin Astănculesei a interpretat din nou imnul naţional „Deşteaptă-te, Române!”, de această dată la Palatul Cotroceni.

 

Valentin Astănculesei a declarat că a cântat imnul în faţa călătorilor din gara din Amsterdam „de bucurie”. „Pentru prima oară m-am bucurat că sunt român şi am vrut să împărtăşesc ce simţeam”, a afirmat acesta.