Nuţu Cămătaru a ajuns erou de DOCUMENTAR. Vezi primele imagini din filmul despre viaţa interlopului VIDEO

Celebrul personaj Nuţu Cămătaru a devenit actor de documentar, după ce un regizor italian a rămas uimit de interesul românilor pentru intelop. DVD-ul cu filmul despre celebrul interlop va ajunge în curând pe tarabe.

23 aug. 2014, 12:50

Regizorul Giacomo Franciosa a venit în România în luna ianuarie a anului 2012, iar după ce a reuşit să ia legătura cu Nuţu Cămătaru cei doi s-au înţeles excelent, scrie spynews.ro.

Franciosa i-a propus lui Nuţu Cămătaru să realizeze împreună un documentar despre viaţa lui. Cum răspunsul afirmativ nu a întârziat să apară, interlopul a fost filmat zi de zi, timp de o lună, aproape 24 de ore din 24.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru a ajuns turnător la DNA

Printre altele, regizorul a dormit acasă la Nuţu Cămătaru şi a mers la o petrecere de manele cu el. Documentarul a costat aproximativ 100.000 de euro şi se intitulează „Acum vorbesc eu”. Giacomo Franciosa a spus în acea perioadă că va fi pus în vânzare sub formă de DVD.

Citeşte şi Nuţu Cămătaru, considerat uşă de biserică de judecători. Vezi de ce a fost eliberat din închisoare

În descrierea de pe spatele DVD-ului apare şi o scurtă descriere a interlopului. Nuţu este descris ca un Al Capone al Europei, extrem de celebru în România, Spania şi Franţa.

„Ion Balint, alias Nuţu Cămătaru. Numele lui derivă din numele Ştefan. Nu este de acord cu acuzaţiile de prostituţie, cămătărie, privare de libertate, trafic de carne vie etc. El se declară nevinovat şi persecutat de cei puternici. În documentarul «Acum vorbesc eu» este prezentată viaţa privată a personajului controversat, cum acesta se antrenează la sala personală, cum merge la muncă, la petrecerile cu manele, la ferma lui unde creşte cai pur sânge. Cămătaru este un mare iubitor de animale”, sunt câteva rânduri din descrierea care se află pe spatele DVD-ului.