Primele imagini cu adolescenta de 18 ani care şi-a ucis iubitul cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

Tânăra de 18 ani din Timişoara care şi-a ucis iubitul afacerist cu 30 de ani mai în vârstă a fost arestată preventiv. Fata, care seferea de depresie, l-a înjunghiat pe bărbat cu mai multe lovituri de cuţit şi şi-a recunoscut fapta. Bărbatul era inculpat în celebrul dosar de proxenetism "Minore pentru VIP-uri".

10 nov. 2016, 15:04

Camerele de supraveghere de lângă vila în care locuiau cei doi îndrăgostiţi au surprins momentul în care medicii o îngrijesc pe tânăra de 18 ani, care era întinsă pe asfalt. Fata era în stare de şoc după ce şi-a înjunghiat iubitul şi avea o rană la mână. Tânăra a fost dusă apoi la audieri, unde şi-a recunsocut fapta.

Potrivit România TV, apropiaţii fetei spun că aceasta suferea de depresie. Ea provenea dintr-o familie dezorganizată, iar de la 16 ani, când l-a cunoscut pe afaceristul din Banat, a fugit de acasă şi s-a mutat cu el.

Cei doi au mers în multe vacanţe împreună, însă în ultima perioadă se certau des.

Dan Ardelean, în vârstă de 48 de ani, era patronul unei spălătorii auto şi partener la o televiziune online din Timişoara. El era cercetat în celebrul dosar „Minore pentru VIP-uri”, în care persoane importante, printre care un medic, un judecator, dar şi membrul trupei DJ Project, sunt acuzaţi că ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu minore.