Primele informaţii din ANCHETA accidentului de la Ploieşti: Victimele au avut o moarte violentă

Potrivit medicilor legişti care au terminat sâmbătă necropsiile victimelor decedate în accidentul de pe centura de Vest a Ploieştiului, pasagerii au avut parte de o moarte violentă.

06 feb. 2016, 19:39
Primele informaţii din ANCHETA accidentului de la Ploieşti: Victimele au avut o moarte violentă

Moartea a fost una violentă în cazul celor cinci persoane care s-au stins din viaţă în tragicul accident de la Ploieşti, au stabilit medicii legişti.

Una dintre victimele care a murit, un băiat de 19 ani, avea exact acelaşi nume cu şoferul basculantei în care s-a înfipt autobuzul, şi care a scăpat cu viaţă.

Băiatul a fost căutat de mama sa mai întâi la UPU Ploieşti şi, pentru că nu l-a găsit, a mers la locul accidentului, unde, din nefericire, a primit groaznica veste.

CITEŞTE ŞI Familie distrusă în urma tragediei de pe centura Ploieştiului: Soţul a murit, iar fiul, în stare gravă la spital VIDEO

19 din cele 28 de victime transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti au rămas internate, transmite Mediafax. Dintre acestea, două au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, după ce au suferit traumatisme multiple.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti a deschis dosar penal având ca obiect accidentul rutier petrecut vineri, în jurul orei 6.20, pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti, în care au fost implicate un autobuz şi o autobasculantă. Autobuzul, care transporta 34 de pasageri, efectua o cursă regulată de transport de persoane pe ruta Măneşti – Ploieşti. Din primele cercetări, a rezultat că acesta a lovit din spate autobasculanta aflată în mişcare pe aceeaşi direcţie de mers.