Primele măsuri în ancheta morţilor provocate de alcoolul metilic din Călăraşi

La aproape cinci luni de la tragicul eveniment, patronul cârciumii din Călăraşi care vindea alcool metilic a ajuns după gratii, informează România TV. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi anchetatorii cer arestarea lui preventivă. Culmea, furnizorul de la care barmanul a cumpărat alcoolul este de negăsit. Poliţiştii cer arestarea lui în lipsă. Din cauza lor, şase oameni au murit, iar alţi trei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

04 mai 2015, 20:54
Primele măsuri în ancheta morţilor provocate de alcoolul metilic din Călăraşi

Incidentele au avut loc în luna ianuarie. Şase persoane au murit, iar alte trei au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au suferit afecţiuni de sănătate destul de grave.

Citeşte şi Bilanţ sinistru la Dragalina. Şase persoane au murit intoxicate cu alcool metilic VIDEO

Abia acum, poliţiştii au reuşit să obţină rezultatul acelor expertize toxicologice care certifică cu exactitate faptul că acele persoane au murit din cauza intoxicaţiei cu alcool metilic şi că acel alcool provenea de la barul al cărui proprietar a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatori.

Poliţiştii cer arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, în schimb cel care i-a vândut barmanului alcoolul metilic este de negăsit. Anchetatorii cer arestarea lui în lipsă, astfel încât acesta să poată fi dat în urmărire generală.

Citeşte şi Scandal URIAŞ în cazul morţilor intoxicaţi cu alcool metilic din Dragalina