PRIMUL APEL făcut la 112 după accidentul în care a murit Dan Condrea. Ce au aflat autorităţile AUDIO

România TV a intrat în posesia înregistrării primului apel efectuat la 112 după accidentul în care Dan Condre şi-a pierdut viaţa pe 22 mai, pe drumul dintre Corbeana şi Tămaş, după ce a intrat cu maşina într-un pom. Pe tema tragediei s-a speculat destul de mult, existând, pe lângă varianta producerii unui accident, şi aceea a unei sinucideri sau a unei crime.

RomaniaTV.net
27 iun. 2016, 20:35
PRIMUL APEL făcut la 112 după accidentul în care a murit Dan Condrea. Ce au aflat autorităţile AUDIO

Procurorii au stabilit, din datele pe care le deţin în acest caz, că este foarte probabil ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, să îşi fi pus capăt zilelor, de teama consecinţelor pe care urma să le suporte în urma scandalului dezinfectanţilor Hexi Pharma.

Până acum s-a ştiut că prima persoană care a ajuns la locul accidentului a fost Gabriela Pelin, o şoferiţă pe care Dan Condrea a depăşit-o în trafic şi care a şi sunat la 112, după ce a văzut epava maşinii lui Condrea în şanţ, aproape dezintegrată ca urmare a impactului violent cu un copac de pe marginea drumului.

Gabriela Pelin a declarat la România TV că înregistrarea obţinută de România TV este doar o mică parte din întreaga discuţie pe care a avut-o cu dispecerii de la numărul unic de urgenţă 112. „Eu am toata inregistrarea de 11 minute la 112, am primit-o azi prin poştă. Culmea e că abia a ajuns la mine şi a ajuns peste tot”, spune Gabriela Pelin.

Gabriela Pelin, martorul cheie în acest caz, a povestit şi cum a descoperit după numai două minute că persoana decedată în accident este Condrea: „Am luat permisul din portofel, era la 10 metri de mort si multe alte acte. Nu era cu sange. Am scos permisul, cardul si bani. Asta am găsit la locul tragediei, nu ştiu de ce nimeni nu crede că nu a mai fost nimeni”.