Primul caz de coronavirus la Consiliul Judeţean Vaslui. Un consilier personal al lui Dumitru Buzatu, diagnosticat cu COVID-19

E alertă la Consiliul Judeţean Vaslui, după ce a fost înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Angajatul infectat cu COVID-19 este unul dintre consilierii personali ai lui Dumitru Buzatu, liderul PSD care este preşedintele CJ Vaslui.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 10:38
Primul caz de coronavirus la Consiliul Judeţean Vaslui. Un consilier personal al lui Dumitru Buzatu, diagnosticat cu COVID-19

Bărbatul diagnosticat cu virusul SARS-CoV-2 se află internat la o clinică din Iaşi, fiind cunoscut şi cu afecţiuni cardiace. Informaţia a fost comunicată oficialilor din cadrul CJ Vaslui în cursul serii de miercuri, 29 iulie, notează Adevărul.

Deocamdată, ancheta epidemiologică declanşată de autorităţile sanitare nu a vizat şi alţi angajaţi din cadrul CJ Vaslui, au precizat surse din cadrul instituţiei. 

Bilanţ coronavirus 30 iulie România. Un nou RECORD: 1.356 cazuri noi de COVID-19 în 24 de ore. Peste 400 de pacienţi la ATI, 35 decese

Consilierul lui Dumitru Buzatu îşi desfăşura activitatea în cadrul aparatului propriu al preşedintelui CJ Vaslui, notează sursa citată.

Baron PSD: „Nu cred în coronavirus. Nu port mască şi e decizia mea. Evident, cred în Dumnezeu”

Consiliul Judeţean Vaslui a adoptat un plan de măsuri pentru prevenirea infecţiilor cu noul coronavirus, iar una dintre obligaţiile angajaţilor este purtarea măştilor de protecţie. Şeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, însă, că refuză să poarte masca de protecţie, cu toate că el însuşi a semnat planul.

De altfel, Dumitru Buzatu a declarat că nu crede în coronavirus şi că nu va purta miciodată mască de protecţie.

Dumitru Buzatu: „Coronavirusul nu există. Sunteţi toţi nişte proşti”