Primul derby al sezonului sub lupa specialistului Unibet

Sambata, de la ora 21:00, Astra Giurgiu primeste vizita celor de la Dinamo Bucuresti, in derby-ul primei etape a Ligii I. Ambasadorul Unibet in Romania, Ilie Dumitrescu, a analizat primul meci tare propus de editia 2016/2017 din Liga I, care va fi transmis pe Digi Sport 1. Fostul international argumenteaza in stilul propriu ponturile oferite.

22 iul. 2016, 08:27
Primul derby al sezonului sub lupa specialistului Unibet

Astra castiga meciul – cota 2.60 la Unibet

Astralii si-au pastrat antrenorul , obtinand rezultate satisfacatoare in partidele de pregatire, invingand-o pe FC Copenhaga, echipe care o vor infrunta si in turul III preliminar al Ligii Campionilor. De partea cealalta, Dinamo nu a convins deloc in partidele de pregatire, cu toate ca si-a schimbat antrenorul, dar a pierdut unul dintre cei mai constanti jucatori din sezonul trecut. Conform analizei lui Ilie Dumitrescu, postata pe YouTube,”daca luam in calcul cele doua victorii clare ale Astrei din play-off ul sezonului trecut, Astra are prima sansa”.

Egalitate la pauza – cota 1.96 la Unibet

Ambele venind dupa jocuri de pregatire, in care miza a constant in omogenizarea lotului si stabilirea relatiilor de joc, ar putea sa aiba trac in etapa de debut. Daca tinem cont si de faptul ca in doua din ultimele patru meciuri de campionat s-a inregistrat egalitate la pauza, “in prima repriza putem asista la un joc echilibrat”, dupa cum spune ambasadorul Unibet.

Ambele echipe vor inscrie – cota 1.82 la Unibet

In ultimele 4 meciuri directe ambele formatii au marcat, inregistrandu-se o medie spectaculoasa. Giurgiuvenii au reusit 10 goluri, in timp ce Dinamo a reusit 6. Adeptul unui joc ofensiv destul de spectaculos, Marius Sumudica probabil ca o sa faca acest lucru si de aceasta data, cu toate ca Dinamo este condusa de un fundas. Contrar faptului ca Ioan Andone a fost fundas de meserie si el este adeptul unu joc la fel de ofensiv, dupa cum spune Ilie Dumitrescu.

Minimum 1 gol marcat in fiecare repriza – cota 1.86 la Unibet

Dinamo a suferit in partidele de pregatire, nereusind sa inscrie in fata a patru formatii de nivel apropiat. Astra a aratat ca este pregatita de inceperea campionatului, perfectandu-si transferurile dorite de antrenor, cum s-a vazut si in partidele de pregatire, cand Teixeira&Co. au marcat cate un gol in fiecare dintre partidele amicale si mai mult decat atat, a reusit sa castige Supercupa la finalul saptamanii trecute, dupa ce a trecut cu 1-0 de CFR.

Dinamo conduce la pauza cu 2-1 – cota 24.00 la Unibet

In sezonul trecut, Dinamo a condus-o pe Astra la pauza cu 2-1, iar dupa cum spune ambasadorul Unibet in Romania: “istoria s-ar putea repeta”. Dinamo a avut probleme in defensive din cauza unor neintelegeri intre Gnohere si antrenorul Ioan Andone, dar echipa a fost capabla sa faca si meciuri bune in pregatire.