Gigi Becali, anunţ neaşteptat după victoria FCSB de la Botoşani. „Nu mai vreau”

Gigi Becali (60 de ani) pregătește schimbări masive la FCSB în proxima perioadă de transferuri. Omul de afaceri a dezvăluit posturile pe care vrea să întărească echipa, fotbaliștii care l-au dezamăgit, dar a anunțat și numele unui fotbalist care a ieșit complet din schemă, dar pe care nu-l poate da afară acum. Este vorba despre Hristo Zlatinski (33 de ani), care nu a reușit să impresioneze în tricoul roș-albaștrilor.

17 dec. 2018, 07:07
Gigi Becali, anunţ neaşteptat după victoria FCSB de la Botoşani. „Nu mai vreau”

Becali a spus de ce nu poate să-l transfere pe mijlocașul bulgar, dar și ce decizie a luat în cazul acestuia, scrie digisport.ro.

„Zlatinski, ce. Nici n-ai cum să-l dai. O să-i dau niște bani, dar nu mai are unde să se ducă. Nu știu, poate prin Arabia, ceva. El nu mai poate să schimbe echipa în Liga 1. Păi, la meciul de azi n-a fost nici pe foaie. Ce să mai, am greșit cu el!”, a dezvăluit Gigi Becali.

Citeşte şi Gigi Becali, DISCURS DUR după victoria FCSB de la Botoşani. A făcut praf UN TITULAR!

De ce nu poate Becali să-l dea afară pe Zlatinski, fotbalistul scos din schemă

Chestionat care este cauza pentru care Zlatinki, dar și alți jucători transferați la FCSB, nu fac față noilor cerințe, Becali a replicat: „Nu vezi, când vin la Steaua, nu mai sunt aceeași jucători. L-am băgat două-trei jocuri și nimic”, a mai spus Becali, la Digi Sport.

Becali ar fi vrut să-l dea afară pe Zlatinski, numai că nu se poate! Mijlocașul de la sud de Dunăre a bifat în actuala stagiune 35 de minute pentru fostul club, U Craiova 1948, şi, ca atare, nu mai poate semna cu altă echipă până în vară. În atare condiţii, e normal și ca Zlatinski să refuze propunerea lui Becali şi să rămână la FCSB, pe un salariu atractiv, chiar dacă e conştient că nu va mai fi folosit deloc.

În 3 sezoane la U Craiova 1948 SC, Zlatinski a marcat 9 goluri și și-a trecut în cont și 13 pase decisive. La FCSB, Zlatinski a dezamăgit de la primul meci, astfel că n-a mai intrat în calculele lui Dică.

Becali anunță și alte schimbări la FCSB

Omul de afaceri a precizat că va transfera în pauza de iarnă patru sau cinci jucători, nefiind mulțumit de randamentul pe care-l dau acum cei doi fundași centrali, Bogdan Planic și Mihai Bălașa. În plus, Becali a mai spus că mai vrea un jucător la „închidere”, care să facă pereche cu Mihai Pintilii.

„Eu vă spun că iau doi fundași centrali. Nu știu pe care. Nu mai spun mai multe. Vreau doi fundași centrali titulari. Nu mă mai răzgândesc. Tot întreb de Burcă, dar văd că lor (n.r. – Nicolae Dică și MM Stoica) nu le place.

Nu mai vreau fundași centrali care dorm pe teren. Dacă ajunge mingea la Bălașa, la 50 de metri de poartă, mi-e frică”, a mai spus Becali.