Primul ghid practic de BĂTUT NEVASTA. Un cleric ISLAMIC îi învaţă pe BĂRBAŢI ce metode să folosească

Televiziunea arabă Al-Nas a creat discuţii cotroversate în comunitate musulmană după ce a publicat un inteviu din 2010 al unui cleric islamic, care prezenta o discuţie amplă despre cum să îţi baţi nevasta. Bărbatul povestea cu lux de amănunte ce metode treuie folosite pentru a o pedepsi potrivit normelor islamice.

29 mai 2013, 13:11
Primul ghid practic de BĂTUT NEVASTA. Un cleric ISLAMIC îi învaţă pe BĂRBAŢI ce metode să folosească

Un fragment dintr-un interviu al clericlui Sa’d Arafat, filmat în 2010, a făcut furori în lumea musulmană, după ce fost publicat de televiziunea Al-Nas, potrivit Live Leak.

În timpul interviului, prezentatorul a purat o lungă discuţie cu clericul egiptean, oferindu-le bărbaţilor sfaturi şi metode prin care să îşi bată nevasta. Conform acestuia, însuşi Mahomed, profetul islamic a lăsat mai multe îndrumări vechi de mii de ani. Mai mult, el a adăugat că atunci când sunt bătute corect, femeile nu se opun prea tare. 

Ce trebuie să ştiţi este că Allah a binecuvântat femeile cu bătaia. Profetul Mahomed a zis „bate-o, dar nu-i lăsa semne şi nu îi spune că e urâtă”. Uite cum o onorează, spune profetul. De exemplu, dacă o baţi, să nu îi dai în faţă, că o strici. Dacă o baţi, nu  înjura. O loveşti să o disciplinezi, nu să o faci de ruşine. Nu ai voie să o baţi de mai mult de zece ori, nu ai voie să o răneşti, să îi rupi oasele, să îi scoţi dinţii sau să-i răneşti ochii. Există o tehnică în a-ţi bate nevasta. Nu o poţi face oricum. Un bărbat nu treubie să îşi ridice mâna sus când işi bate nevasta, ci întotdeauna de la piept. Aceste lucruri onorează femeia. Ea are nevoie de disciplină. Cum să o disciplinezi dacă nu prin bătaie?„, povesteşte Arafat în timpul interviului.

La un moment dat, moderatorul întreabă dacă bărbaţii au voie să folosească anumite obiecte, cum ar fi o rangă.

Atunci când o bate, bărbatul nu trebuie să îi lase semne, dar poate folosi şi un obiect, nu este nicio problemă. Doar să nu o lovească prea tare„, a fost răspunsul oferit de importantul cleric islamic care a scris şi o carte privind acest subiect revoltător.