Primul hotel din lume de 5 stele pentru pisici GALERIE FOTO şi VIDEO

Spa, masaj, regim termic individualizat şi chiar un "dating service" pentru pisicuţe sunt doar unele dintre ofertele cele mai generoase în materie de confort al felinelor de casă ale hotelului Catzonia din capitala malaeziană Kuala Lumpur pentru oaspeţii cu patru lăbuţe.

12 aug. 2017, 07:47

După cofetării pentru patrupede, saloane de coafură, Spa, masaj  şi „socializare”, a apărut şi primul hotel de 5 stele din lume rezervat numai pisicilor. Catzonia se află în capitala malaeziană, Kuala Lumpur.

Hotelierul le oferă felinelor domestice sejururi care fac faţă oricăror exigenţe dion partea clienţilor. Condus de un personal foarte bine pregătit, hotelul de 35 de apartamente pentru pisici este locul ideal pentru răsfăţul maxim al micilor feline ale căror stăpâni vizitează capitala malaeziană.

Pisicile au la dispoziţie locuri de cazare de diferite categorii, începând de la garsoniere şi încheind cu  apartamente cu 5 camere din categoria „VVIC – Very Very Important Cat”, în care pot fi adăpostite până la zece pisici. Aceasta este oferta de superlux care include 3 paturi „regale”, un teren de joacă şi toalete separate.

Celelalte camere în care pot locui între 3 şi 7 pisici dispun fie de un „Queen”, fie de un „Double” sau de un „single”.

În preţul rezervării se incude şi servicuiul de curăţenie, masa felinelor, acesta făcându-se de trei ori pe zi. De asemenea, unele dintre camere dispun de duşuri, aer condiţionat şi de Wi-Fi, iar la VVIC şi VIC, camerele sunt dotate şi cu CCTV prin care stăpânii animăluţelor îşi pot monitoriza patrupedul neîntrerupt.

Pisicile beneficiază, la cererea stăpânilor lor, de masaj special, precum şi de un şampon special pentru curăţarea pielii şi îndepărtarea părului căzut din blana lor.Toate aceste facilităţi sunt disponibile la preţuri aproximativ 6-7 euro pe zi.