Primul interviu cu Cristina Stamate, după operaţia pe cord deschis: „Mi-a fost frică de moarte” VIDEO

Interviu emoţionant acordat de îndrăgita Cristina Stamate după ce a fost operată pe cord deschis. Actriţa a declarat că în timpul operaţiei, inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Acum se simte bine şi abia aşteaptă să revină pe scenă.

29 ian. 2015, 12:35
Primul interviu cu Cristina Stamate, după operaţia pe cord deschis: „Mi-a fost frică de moarte” VIDEO

O echipă formată din zece medici i-a făcut actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate, informează România TV.

Citeşte şi CRISTINA STAMATE, la TERAPIE INTENSIVĂ. Inima I-a fost OPRITĂ timp de două ORE

„Singurul om care mi-a ţinut inima in mana este doctorul Moldovan. Şi a ţinut-o aşa de bine şi a făcut-o aşa de bine”, a spus Cristina Stamate.

Actriţa a mărturisit că a amânat mult timp această operaţie, pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

Ca mor, ma nenica, de aia mi-a fost frica. Am plecat de acasa, ma uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care il vad, ultimul candelabru, ultima lumina”, a mai spus Cristina Stamate. La doar câteva zile de la operaţia pe inimă, actriţa a mărturisit că a renăscut şi mulţumeşte echipei de medici.

Citeşte şi CAZ INCREDIBIL. O femeie a fost OPERATĂ pe cord deschis, din GREŞEALĂ

Medicii sunt încrezători şi spun că în scurt timp actriţa va putea intra pe scenă.

„Pacientul, in urma acestei interventii chirurgicale nu mai are insuficienţă cardiacă, nu mai are angină pectorală şi redevine un om normal. Presupun ca va putea juca destul de repede, in cateva saptamani de acum incolo”, a spus Horaţiu Moldovan, seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara a
spitalului SANADOR.