Primul lucru pe care l-a făcut Valentina Pelinel după ce s-a întors din SUA

Schimbată şi la corp, şi la faţă, mai rotunjoară şi la burtică, şi la trup, dar extrem de radioasă. Aşa s-a întors Valentina Pelinel din America, iar fotoreporterii au surprins-o, luni (8 februarie), într-o zi extrem de încărcată pentru o graviduţă în 24 de săptămâni. Printre altele, fostul manechin a mers şi la biserică, pentru că motive de spus rugăciuni are destule.

09 feb. 2016, 10:20

Luni, 8 februarie, ora 13.54. Valentina Pelinel (35 de ani) iese zâmbind de la un restaurant de lux din Pipera, celebru pentru fripturile de vită, care ajung şi la 300 de lei porţia, scrie click.ro.

Îmbrăcată sport, în colanţi verzi, jambiere, tricou mulat pe burtică şi jachetă neagră, blondina îşi mângâia instinctiv pântecele rotunjor, în care bebeluşul a ajuns deja la 24 de săptămâni. În mai puţin de 15 minute, la ora 14.12, ajunge la sala de sport a bunei ei prietene, Luminiţa Nicolescu (61 de ani), profa de fitness pe care aţi văzut-o şi la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV).

Citeşte şi Alina Vidican, decizie DUREROASĂ în căsnicia cu Cristi Borcea

Cele două au avut şi de povestit, şi de muncit, căci au stat împreună mai bine de 3 ore. La 17.30, înainte să se întunece, Valentina pleacă de la sală, se urcă în Range Rover-ul pus la dispoziţie, cu tot cu şofer, de generosul Cristi Borcea (46 de ani) şi se îndreaptă spre casă.

La un moment dat însă, şoferul trage pe dreapta în apropierea bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel din Piera, iar Pelinel ţâşneşte din maşină şi intră în curtea lăcaşului. A ieşit după doar 17 minute, timp suficient însă pentru a-şi găsi un strop de linişte în faţa icoanelor, dar şi pentru a aprinde lumânări.

Valentina Pelinel: «Consider că am o familie deja»

Citeşte şi Ce aduce Anul Maimuţei de Foc pentru FIUL Valentinei Pelinel

Motive are destule: Cristi Borcea, bărbatul cu care aşteaptă un copil, este închis la Penitenciarul Jilava, mai are cel puţin 4 ani de ispăşit din pedeapsa de 6 ani şi patru luni, în plus, acasă îl aşteaptă şi o soţie cu doi copii, dar şi o fostă soţie cu încă 3 moştenitori. Asta ca să n-o mai punem la socoteală şi pe fiica avocatei Simona Dana Voiculescu, cu care Borcea a avut o relaţie în timpul căsniciei cu Mihaela şi care l-a dat în judecată pentru pensie alimentară. De altfel, deşi e înconjurată de atâtea rivale, Pelinel se ţine tare pe poziţii şi îşi apără „cuibul”. „Consider că am o familie deja, este aproape gata”, a anunţat ea, recent, în cel mai nou număr al revistei „Taifasuri”.