Primul soţ al Stelei Popescu, sfâşiat de durere: A fost dragostea tinereţii mele

Primul soţ al Stelei Popescu a vorbit si despre realtia pe care o avea cu actriţa. 

24 nov. 2017, 18:25
Primul soţ al Stelei Popescu, sfâşiat de durere: A fost dragostea tinereţii mele

Regizorul Dan Puican, omul cu care Stela Popescu a fost căsătorită timp de 9 ani de zile, a vorbit despre iubirea purtată actriţei, cu ani în urmă.

„Am fost nouă ani împreună, a fost dragostea tinereţii mele. La tinereţe, când ai o femeie frumoasă cum e Stela, era imposibil să nu te îndrăgosteşti. După aceea, mi-am jurat mie însămi că nu mă căsătoresc cu o actriţă. Am rămas prieteni. Mâine trebuia să vină la noi, la masă, că soţia mea îi pregătea nişte peşte. Soţia mea a zis că mâine face peşte şi îi împarte. Adio, Stela, te-am iubit. Ai fost dragostea mea din tinereţe. Să îţi fie somnul uşor, odihneşte-te în pace”, a declarat, la Antena 3, regizorul Dan Puican.

Vezi si: Imagini din casa în care a fost găsită moartă Stela Popescu. Vezi cui va rămâne averea actriţei

Vezi: Imagini emoţionante la căpătâiul Stelei Popescu. Corina Chiriac: Nu m-a văzut nimeni plângând. Îmi pare foarte rău

Stela Popescu îşi lasă familia la adăpost. Marea actriţă era proprietara a două vile în Capitală, a unei case de vacanţă pe litoral dar şi a unui bloc de locuinţe pe care îl ridicase pe terenul moştenit de la mama ei în urmă cu doi ani. Mai mult, Stela Popescu deţinea o colecţie impresionantă de obiecte aduse din toate colţurile lumii. Octavian Ursulescu, prieten apropiat, a povestit la România TV despre ce se va întâmpla cu cele materiale aflate în posesia Stelei Popescu.

Toată averea strânsă în cei peste 50 de ani de carieră va rămâne la cele trei fete pe care Stela Popescu le-a adorat: fiica sa, Doiniţa Maximilian, nepoata şi strănepoata.

Pe lângă pensia de 1.500 de lei, Stela Popescu primea şi o indemnizaţie de merit de la UNITER, de 2.700 de lei. La aceste sume se adăugau banii obţinuţi din reclame, precum şi din drepturile de autor, astfel că a putut să ducă o viaţă decentă.

Sicriul cu trupul actriţei Stela Popescu a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase”, sute de oameni aplaudând la sosirea acestuia.

Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, a anunţat Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” Bucureşti.

După moartea Stelei Popescu au apărut numeroase controverse. Mai grav este că vin chiar din lumea artistică. Organizatorii şi spectatorii unui eveniment unde a urcat pe scenă Stela Popescu, abia vorbind şi scăpând pe jos chiar premiul primit, sunt acuzaţi că au asistat nepăsători. În sală era şi Andreea Marin care a respins azi acuzaţiile. Gala respectivă a avut loc marţi, cu 24 de ore înainte de deces.

Cum a murit Stela Popescu. Rezultatele oficiale ale necropsiei