Primul telefon dat de Simona Halep: „Tată, am reuşit!” Reacţia emoţionantă care a urmat

Stere Halep, tatăl Simonei, a declarat că a discutat pentru câteva secunde cu fiica sa imediat după ce s-a încheiat meciul cu Ostapenko. Conversaţia nu a durat foarte mult pentru că emoţiile i-au copleşit pe amândoi.    

07 oct. 2017, 10:26
Primul telefon dat de Simona Halep: „Tată, am reuşit!” Reacţia emoţionantă care a urmat

„Am vorbit foarte puţin cu Simona. Mi-a zis: „Tată, am reuşit!” Apoi am izbucnit în lacrimi, eu mai mult, şi am zis că vorbim mai târziu. Am avut încredere totală în ea. De asta am investit tot. Primul telefon l-am primit de la Gică Hagi. Mi-a urat să ne ajute Dumnezeu să rămânem cât mai mult timp în top 10. Singurul lucru important e să nu iubeşti banii. Dacă iubeşti banii, ei te întorc din drum. Ne-am gândit doar la performanţă.”, a declarat Stere Halep la DigiSport.

Simona Halep va urca începând de luni, pentru prima dată în carieră, pe locul 1 WTA, după ce a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, în semifinalele China Open. Halep devine prima româncă lider mondial în tenis, al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974, şi a 25-a jucătoare care urcă pe cea mai înaltă treaptă a ierarhiei, în istoria de 44 de ani a WTA. Organizatorii China Open i-au făcut o surpriză după meci, oferindu-i Simonei Halep un „1” din trandafiri. Simona Halep a spus, după meci, că este pentru prima dată când plânge pe teren.