Primul ziarist român care a ajuns la locul catastrofei din Ucraina face dezvăluiri cutremurătoare

Dezvăluiri cutremurătoare de la locul tragediei din Ucraina. Primul ziarist român care a ajuns la locul catastrofei a vorbit, în exclusivitate pentru România TV, despre haosul din zona controlată de separatişti.

RomaniaTV.net
21 iul. 2014, 11:18
Primul ziarist român care a ajuns la locul catastrofei din Ucraina face dezvăluiri cutremurătoare

Jurnalistul Mircea Barbu a ajuns la trenul în care aproape 200 de cadavre au fost depozitate de separatişti.

„Mă aflu la Torez, la 20 km de locul accidentului zborului Malaysia Airlines. Trenul este staționat, destinația este necunoscută. Am încercat să întrebăm pe cei care păzesc, pe separatiști, la ce oră va plecă sau în ce direcție, aceștia refuză să spună sau nu știu, este în continuare bine păzit!”, a povestit jurnalistul.

Citeşte şi Presupusele cutii negre ale avionului malaezian prăbuşit, sub controlul rebelilor proruşi

Jurnalistul român i-a văzut pe reprezentanţii OSCE când au ajuns la locul tragediei, dar spune că misiunea acestora e ingreunată de rebelii înarmaţi.

„Misiunea se duce către platforma gării, în faţa mea sunt 30 militari, bine înarmaţi, cel puţin trei au şi lansatoare de rachetă pe umăr. Am avut ocazia că în ultimele 3 zile să urmăresc echipa OSCE, în prima zi nu i-au lăsat şi au tras focuri de arme în aer de avertisment. În a două zi li s-a permis un acces parţial”, a mai povestit jurnalistul Mircea Barbu.

Citeşte şi TRAGEDIE UCRAINA. Putin şi-a luat angajamentul să coopereze pentru recuperarea corpurilor