Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei din Bulgaria a fost filmat în timp ce fugea de la locul crimei VIDEO

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunţat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria. Presa din Bulgaria a difuzat în ultimele ore imagini surprinse de camere de supraveghere în care apare presupusul criminal în timp ce fugea de la locul crimei.

RomaniaTV.net
11 oct. 2018, 07:25
Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei din Bulgaria a fost filmat în timp ce fugea de la locul crimei VIDEO

Victoria Marinova, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un parc din Ruse, unde a mers să facă jogging. 

Un cetăţean bulgar este considerat principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova. El a fost reţinut în Germania şi a fost pus sub acuzare pentru violarea şi uciderea jurnalistei bulgare. 

Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria, a declarat că suspectul a fugit prin România, la scurt timp după comiterea crimei. 

Presa din Bulgaria a difuzat imagini filmate de camerele de supraveghere despre care susţine că ar l-ar surprinde pe asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova fugind de la locul crimei.