Principele Nicolae s-a căsătorit ÎN SECRET. Când va avea loc NUNTA

Nicholas Michael Medforth-Mills, cunoscut până în vara lui 2015 drept Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills sau, mai pe scurt, Principele Nicolae, şi-a pierdut titlurile după ce fosta lui iubită, Nicoleta Cîrjan, a pretinsă că îi poartă copilul care s-a născut în februarie 2016.

15 dec. 2017, 14:47
Principele Nicolae s-a căsătorit ÎN SECRET. Când va avea loc NUNTA

Nicholas Michael Medforth-Mills nu a acceptat decizia Casei Regale. Ba, mai mult, atunci când Regele Mihai I s-a îmbolnăvit grav și nu a fost lăsat să-l vadă, a susținut că bunicul său nu a știut niciodată de acea decizie de excludere.

Fostul principe Nicolae, la catafalcul Regelui Mihai I: „Avem nevoie de stabilitate”

La doi ani de la excludere din succesiunea la Tron, în august 2017, fostul principe își anunța, printr-un comunicat, logodna cu Alina Maria Binder. Totuși, surse din apropierea familiei spun că Nicolae nu este doar logodit cu Alina, ci de curând sunt căsătoriți în secret.

„Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanțe pe care cei doi îndrăgostiți au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prințul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir și diamante, apoi a avut loc și cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache, care a adăugat că nunta va avea loc în vara anului viitor.