Principele Nicolae, vânat de o studentă: E mort dupa mine şi nu credeam că o să reuşesc atât de repede

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, este vânat de o studentă din Galaţi! Aceasta încearcă de ceva timp să ajungă la principe şi spune că a reuşit: e bombardată cu sute de mesaje de la el. Potrivit CanCan, nepotul Regelui Mihai a început astfel să-i răspundă la avansuri.

10 aug. 2014, 11:49

Principele Nicolae a devenit o prada buna pentru multe femei care au pregatit strategii de a se apropie de el prin orice mijloace. Doar una sustine insa ca a si reusit!

„Veronica, care este din Galati si stabilita in Bucuresti, si-a propus de mult timp sa puna mana pe principele Nicolae. Nu m-am gandit ca se va intampla asta. Dar, stupoare! Saptamana trecuta mi-a spus ca principele va participa la Bran, la un curs de Supraveghetori si Evaluatori, si ca s-a inscris si ea, pentru ca vrea cu orice pret sa puna mana pe el”, a povestit o sursa pentru Cancan.ro.

Studenta a scos toate ‚armele” din dotare si a reusit sa se apropie de inima principelui.

„Pe tot parcursul sederii ei la curs m-a bombardat cu sms-uri prin care imi transmitea tot ce se intampla. „ Misiune indeplinita”, „Sunt extrem de fericita ca Nicolas imi trimite sute de mesaje”, „Suntem la focul de tabara si ne scriem mesaje incontinuu. E mort dupa mine si nu credeam ca o sa reusesc atat de repede!”, ‚N-ai sa crezi! Numarul lui de telefon contine grupul de cifre care mi-a purtat noroc 870″, a povestit aceeasi sursa.

Citeşte şi: Regele Mihai şi autorităţile se judecă pentru şase hectare de pământ din domeniul de la Săvârşin