Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, şi-a aflat sentinţa în dosarul luptelor de cocoşi

Principesa Irina şi-a aflat sentinţa în dosarul luptelor ilegale de cocoşi. Judecătorii americani au decis ca principesa să fie plasată trei ani sub control judiciar. Irina, fiica regelui Mihai, şi-a cerut scuze în faţa instanţei pentru rolul său în organizarea luptelor de cocoşi, lucru care i-a adus ruşine ei şi familiei sale.

23 oct. 2014, 06:33
Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, şi-a aflat sentinţa în dosarul luptelor de cocoşi

Instanţa americană a hotărât ca Irina Walker, fiica regelui Mihai I, acuzată că a organizat lupte ilegale de cocoşi împreună cu soţul ei, să fie pusă trei ani sub control judiciar. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul soţului ei, John Walker.

Cei doi soţi, aflaţi în libertate, vor trebui astfel să le raporteze periodic autorităţilor, care vor monitoriza activităţile celor doi. În plus, autorităţile au cerut cuplului să plătească statului 200.000 de dolari, ca parte a înţelegerii.

Citeşte şi Emoţii în familia regală a ROMÂNIEI: Principesa IRINA, în faţa judecătorilor pentru LUPTELE ILEGALE de COCOŞI

„Îmi pare foarte rău pentru implicarea mea în această afacere. Nu a fost intenţia mea să acţionez împotriva legii„, a declarat principesa Irina în faţa judecătorilor.

Decizia judecătorilor vine la trei luni după ce soţii Walker au pledat vinovaţi, fiind cercetaţi în stare de libertate. Ei au fost acuzaţi că au organizat cel puţin 10 astfel de lupte. Cei care aduceau cocoşii plăteau o taxă de 1.000 de dolari pentru a participa, iar premiile variau între 10.000 şi 18.000 de dolari pentru câştigători.