Prinţesele fashioniste ale lumii

Kate, Ducesa de Cambridge, nu este singura care dă tonul în modă. Iată care sunt cele mai elegante prințese și regine ale lumii,cele ce inspiră milioane de femei din întreaga lume cu ținutele lor superbe

RomaniaTV.net
09 sept. 2016, 12:51
Prinţesele fashioniste ale lumii

Charlotte Casiraghi

Nepoata uneia dintre cele mai stilate femei din istorie, prințesa Grace Kelly, Charlotte este considerată un etalon de stil și de frumusețe naturală. Cu sprâncenele sale perfecte și cu o osatură a feței care îi conferă un look special, aceasta a devenit foarte repede o sursă de inspirație și un exemplu pentru fashionistele cu ștaif.

De altfel, în 2006, ea se afla deja pe lista Vanity Fair a celor mai bine îmbrăcate femei din lume, iar în 2011 apărea pe coperta Vogue Paris. Nu ne-a dezamăgit nici anul acesta pe covorul roșu de la Cannes, când și-a făcut apariția într-o superbă creație Gucci, semnată Alessandro Michele.

Citeşte şi  Bine sau prost îmbrăcate? Vedete la Festivalul de Film de la Veneţia

Prințesa Victoria a Suediei

Cine nu admiră piesele statement și ținutele bine accesorizate? Plecând de la diadema iconită purtată la nunta ei, cea mai mare dintre prințesele Suediei poartă mereu ținute care sunt comentate în presa de profil. În timpul vizitei la Lisabona de pe 4 iunie, aceasta a afișat o creație Preen cu un imprimeu special, accesorizată foarte bine cu o geantă Ralph Lauren.

Vezi pe okmagazine.ro și alte prințese fashioniste!