Printre victimele prăbuşirii avionului în Tanzania se numără doi americani şi doi germani

Cetăţeni americani şi germani se numără printre cele 11 persoane care au murit în urma prăbuşirii avionului tanzanian în zona craterului Ngorongo, informează publicaţiile The Sun şi Daily Mail.

RomaniaTV.net
17 nov. 2017, 20:19
Printre victimele prăbuşirii avionului în Tanzania se numără doi americani şi doi germani

Potrivit listei, două dintre persoanele decedate erau de naţionalitate americană, două de naţionaliate germană, şase erau tanzanieni, iar pilotul era de origine sud-africană.

Compania care deţinea avionul, Coastal Aviation, a declarat că nu este cunoscută cauza accidentului, dar au confirmat că o investigaţie este derulată în acest sens. Incidentul a avut loc miercuri, însă lista naţionalităţilor victimelor a fost publicată, vineri, de The Sun.

Informaţiile cu privire la numele celor care se aflau la bord nu sunt date publicului, fiind rezervate doar pentru familii.

„Suntem cu adevărat întristaţi să raportăm că 11 persoane au murit după prăbuşirea unui avion în dimineaţa asta, în nordul Tanzaniei”, a anunţat compania pe site-ul oficial.

„Suntem în şoc. Este devastant. Zbor cu avioanele noastre în mod regulat. Am cea mai mare încredere în echipajul şi echipamentul nostru. Din partea echipei Coastal, vom face totul pentru a ajuta investigaţia”, a declarat directorul companiei Coastal Aviation, Julian Edmunds.

Un oficial al Rezervaţiei naturale Serengeti, din apropierea locului în care s-a prăbuşit avionul, a anunţat că toate trupurile victimelor au fost recuperate, cu excepţia pilotului.

„Sunt câţiva străini printre cei morţi, dar şi tanzanieni care lucrau în domeniul turistic”, a declarat acesta.

Avionul, de tip Cessna Caravan, decolase din orăşelul Arusha cu destinaţia Rezervaţia naturală Serengeti, o populară zonă turistică.