Prinţul a fost operat de urgenţă. Cum se simte după intervenţia chirurgicală

Alteţa Sa Regală va rămâne cel mai probabil în spital pentru mai multe zile, au declarat medicii după intervenţia chirurgicală.

RomaniaTV.net
04 apr. 2018, 18:40

Prinţul Philip, soţul în vârstă de 96 de ani al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, se recuperează în mod satisfăcător în spital după operaţia de înlocuire de şold, a anunţat miercuri Palatul Buckingham, potrivit Reuters.

Philip, duce de Edinburgh, a fost internat marţi la King Edward VII din Londra, spitalul unde se tratează de obicei familia regală.

”Ducele de Edinburgh a suferit o operaţie de înlocuire de şold reuşită. Se recuperează în mod satisfăcător în acest stadiu incipient”, a adăugat Palatul într-o declaraţie.

”Alteţa Sa Regală va rămâne cel mai probabil în spital pentru mai multe zile”, se mai precizează în comunicat. ”Se simte bine şi este într-o dispoziţie bună.”

Prinţul Philip s-a retras oficial din viaţa publică în august 2017, glumind la vremea respectivă că nu ”mai poate sta mult în picioare”.

Prinţul Philip nu a însoţit-o joia trecută pe regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 91 de ani, la o slujbă religioasă din cauza problemei la şold, a dezvăluit săptămâna trecută o sursă din anturajul casei regale a Marii Britanii.

De asemenea, prinţul Philip nu a fost prezent nici la slujba din Duminica Paştelui – eveniment la care familia regală participă prin tradiţie -, desfăşurată la capela St. George a Castelului Windsor, în vestul Londrei, unde nepotul său, prinţul Harry, se va căsători cu actriţa americană Meghan Markle luna viitoare.