Prinţul Charles şi Vlad Ţepeş, agenţi de turism pentru promovarea României

Prinţul Charles şi contele Dracula promovează România la Târgul internaţional de turism de la Londra. Autorităţile române speră că legătura de sânge dintre cei doi nobili va atrage în România, cât mai mulţi turişti din Marea Britanie.

RomaniaTV.net
06 nov. 2012, 16:43
Prinţul Charles şi Vlad Ţepeş, agenţi de turism pentru promovarea României

Potrivit Daily Telegraph, Biroul Naţional de Turism Român promovează, printr-o broşură, legătura pe care prinţul Charles o are cu România.

Biroul român de turism se foloseşte de imaginile din acest videoclip şi de broşuri pentru a atrage vizitatorii. Şi se pare că această metodă de promovare are succes. Anul trecut, România a fost vizitată de aproape 120.000 de turişti britanici, iar pentru 2012 numărul acestora este în creştere.

În 2008, prinţul Charles mărturisea că este atras de România atât datorită legăturilor de sânge cu aceste pământuri, cât şi datorită naturii sălbatice. „Genealogia arată că sunt urmaşul lui Vlad Ţepeş. Astfel că am legătură cu România”, spunea prinţul, care are şi mai multe proprietăţi la noi în ţară, pe care le vizitează de mai multe ori pe an.

CITEŞTE ŞI: Cum a influenţat Prinţul Charles piaţa imobiliară din Braşov