Prinţul consort Philip al reginei Marii Britanii a ieşit din spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală

Prinţul Philip al Marii Britanii, care a suferit o intervenţie chirurgicală la un şold pe 4 aprilie, la un spital din Londra, a fost externat vineri şi îşi va continua recuperarea la reşedinţa sa din Windsor, a declarat biroul de presă de la palatul Buckingham pentru People.

13 apr. 2018, 18:10
Prinţul consort Philip al reginei Marii Britanii a ieşit din spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală

Ducele de Edinburgh a fost internat, pe 3 aprilie, la Spitalul King Edward VII din Londra, pentru o intervenţie chirurgicală planificată la un şold, potrivit unui comunicat transmis la momentul respectiv de Casa regală britanică.

Într-un comunicat transmis pe 4 aprilie, biroul de presă de la palatul Buckingham, reşedinţa regală, a anunţat că intervenţia chirurgicală a fost un succes şi că prinţul Philip „înregistrează progrese satisfăcătoare în acea etapă”. În acelaşi comunicat se menţiona că acesta va mai rămâne internat câteva zile, potrivit Mediafax.

Prinţul Philip, în vârstă de 96 de ani, s-a retras din viaţa publică anul trecut, dar, de atunci, a mai apărut la câteva evenimente oficiale alături de regina Elizabeth a II-a.

Citeşte şi Prinţul a fost operat de urgenţă. Cum se simte după intervenţia chirurgicală

 Prinţul Philip a fost spitalizat de mai multe ori în ultimii ani, pentru diverse probleme de sănătate.

Mult timp cunoscut pentru energia lui inepuizabilă, Philip i-a stat alături soţiei sale, fără greşeală, în cei 66 de ani de domnie ai acesteia, iar regina spune că prinţul este „stânca ei”, potrivit Mediafax

Prinţul Philippos al Greciei şi Danemarcei s-a născut în Corfu, pe 10 iunie 1921, fiind unicul fiu dintre cei cinci copii ai prinţului Andrei al Greciei – fratele mai mic al împăratului Constantin – şi ai prinţesei Alice de Battenberg.