Prinţul Harry şi Meghan, decizie surprinzătoare cu câteva zile înainte de nuntă

Prinţul Harry şi logodnica sa americană Meghan Markle vor participa la o petrecere în grădinile Palatului Buckingham găzduită de tatăl său, prinţul Charles, la trei zile după nuntă, în loc să plece imediat în luna de miere, a anunţat luni Palatul Kensignton, relatează DPA.

14 mai 2018, 18:24
Prinţul Harry şi Meghan, decizie surprinzătoare cu câteva zile înainte de nuntă

Prinţul Harry şi logodnica sa americană Meghan Markle vor participa la petrecerea de pe 22 mai de la Palatul Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a de la Londra, pentru a celebra „patronajele şi asocierile militare, precum şi alte părţi implicate în activităţile caritabile susţinute de prinţul Charles”.

Anterior în cursul zilei de luni, Palatul Kensignton a anunţat că Harry şi Meghan Markle vor fi cazaţi la două hoteluri diferite înainte de nunta lor de la castelul Windsor de sâmbătă.

Harry, în vârstă de 33 de ani, şi fratele său mai mare, prinţul William, de 35 de ani, vor sta la Coworth Park, un hotel de lux. William urmează să fie cavaler de onoare la nunta fratelui său.

Meghan Markle, de 36 de ani, şi mama ei, Doria Ragland, vor petrece noaptea de dinaintea nunţii la hotelul Cliveden House din apropiere.

Site-ul Coworth Park precizează că hotelul „este închis pentru rezervări” de joi până sâmbătă, în timp ce hotelul Cliveden House a anunţat restricţii similare.

Cuplul urmează să călătorească la castelul Windsor pentru ceremonia de nuntă de sâmbătă de la capela St George, după care va urma o deplasare în afara castelului de 20 de minute într-o caleaşcă trasă de cai.

Harry şi Markle vor reveni apoi la castel pentru a li se alătura celor circa 600 de invitaţi de la o recepţie de după-amiază, găzduită de regina Elisabeta a II-a, urmând ca seara să aibă loc o petrecere mai restrânsă găzduită de prinţul Charles, la conacul Frogmore House din apropiere.