Prinţul Harry şi Meghan Markle, în Australia

Cuplul a făcut o vizită la Grădina Zoologică Taronga din Sydney pentru a observa urşii koala şi au luat un vapor pentru a traversa Golful Sydney. "N-am fi putut visa un loc mai bun pentru a anunţa copilul care va veni (...), fată sau băiat", a declarat Harry, un pic ezitant, salutând publicul din Sydney.

16 oct. 2018, 12:57
Prinţul Harry şi Meghan Markle, în Australia

Meghan a început ziua într-o rochie albă, mulată, semnată de creatoarea de modă australiană Karen Gee. Harry, în vârstă de 34 de ani, şi Meghan, 37 de ani, s-au căsătorit la Londra, pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii transmisă posturile de televiziune din toată lumea. 

Ducele şi ducesa de Sussex efectuează un turneu de 16 zile, care va cuprinde şi Noua Zeelandă, Fiji şi Tonga. La puţin timp după sosirea cuplului în Australia, luni, Palatul Kensington a anunţat că „alteţele lor regale” sunt „fericite să anunţe că ducesa de Sussex aşteaptă un copil în primăvara lui 2019”, potrivit news.ro

Citeşte şi Încă un vlăstar regal: Soţia prinţului Harry, Meghan Markle, este însărcinată

Această veste a fost primită cu „încântare” de bunica lui Harry, regina Elizabeta a II-a, soţul ei, ducele de Edinburgh, precum şi de tatăl prinţului, moştenitorul la tronul britanic, prinţul Charles, şi de soţia sa, Camilla. 

Doria Ragland, mama lui Meghan, este „foarte fericită de această veste frumoasă” şi „este nerăbdătoare să-l primească pe primul ei nepot”, a precizat Palatul. „Ce veste fantastică”, a exclamat pe Twitter premierul australian Scott Morrison. „Australia este încântată pentru voi doi”. 

Noul membru al familiei regale va fi al şaptelea în linia succesorală la tronul Marii Britanii şi al optulea nepot al reginei Elizabeta a II-a, potrivit Agepres.

Potrivit casei de pariuri Paddy Power, Diana este prenumele favorit al pariorilor dacă copilul va fi fată, şi Arthur dacă va fi băiat. Şi numele Alice este la o cotă bună. Harry avea 12 ani când şi-a pierdut mama, pe prinţesa Diana, într-un accident de maşină, la Paris, în 1997.