Prinţul Paul a fost externat joi. Procurorii DNA l-au vizitat în spital

Prinţul Paul a fost externat, joi, din Spitalul Judeţean Ploieşti, unde fusese internat cu o zi în urmă, după ce i s-a făcut rău în drum spre DNA Braşov. La ieşirea din spital, prinţul a declarat că "nu a furat niciodată” şi că el şi familia sa au fost înconjuraţi de oameni care au încercat să fure de la ei.

10 dec. 2015, 08:22
Prinţul Paul a fost externat joi. Procurorii DNA l-au vizitat în spital

La ieşirea din spital, prinţul a declarat că „nu a furat niciodată” şi că el şi familia sa au fost înconjuraţi de oameni care au încercat să fure de la ei.

„A fost un şoc, dar sper că prinţesa a explicat, am fost înconjurat de mulţi oameni care au încercat să ne fure şi ne-au pus într-o stare de nervi. Eu nu am furat niciodată. De ce trebuie să fur proprietatea mea?”, a spus prinţul Paul.

El a părăsit Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti însoţit de soţia sa şi de fiul său.

Joi dimineaţă, o comisie de medici cardiologi a efectuat un ultim control şi a decis că el poate fi externat.

Procurorii DNA au mers, tot joi, la spitalul din Ploieşti unde este internat prinţul Paul pentru a vedea dacă starea îi permite să fie audiat. Paul Lambrino le-a spus procurorilor că se va prezenta la audieri vineri, iar după vizita procurorilor s-a culcat.

Prințul Paul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalul Ploiești, iar în urma consultului și investigațiilor el a fost internat pe Secția de Cardiologie.

Prințului Paul i s-a făcut rău atunci când se îndrepta cu autoturismul personal spre Brașov unde urma să fie audiat de procurorii DNA într-un dosar privind retrocedările ilegale de păduri.

Miercuri, procurorii DNA au anunţat că fost efectuate percheziţii domiciliare în 9 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice, la sediul DNA Braşov fiind aduse cu mandat mai multe persoane. După mai multe ore de audieri, omul de afaceri Remus Truică şi patronul EvZ Dan Andronic au fost reţinuţi.

Remus Truică şi Dan Andronic, REŢINUTI de procurorii DNA în dosarul retrocedărilor ilegal