Prinţul Paul, AUDIAT la DNA în dosarul lui Remus Truică

Prinţul Paul a ajuns vineri dimineaţă la sediul DNA, unde va fi audiat de procurori în dosarul de retrocedări ilegale, numit "Ferma Băneasa", în care este implicat şi afaceristul Remus Truică.

RomaniaTV.net
11 dec. 2015, 08:10
Prinţul Paul, AUDIAT la DNA în dosarul lui Remus Truică

Prinţul Paul nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul DNA pentru audieri. Acesta a fost însoţit la DNA de către avocatul său, nu şi de prinţesa Lia.

Întrebat de jurnalişti dacă se simte bine, prinţul Paul nu a răspuns, însă a făcut un gest prin care a transmis că nu prea bine.

Citeşte şi: Prinţul Paul a fost externat joi. Procurorii DNA l-au vizitat în spital

Prinţul Paul a fost externat, joi, din Spitalul Judeţean Ploieşti, unde fusese internat cu o zi în urmă, după ce i s-a făcut rău în drum spre DNA Braşov. La ieşirea din spital, prinţul a declarat că „nu a furat niciodată” şi că el şi familia sa au fost înconjuraţi de oameni care au încercat să fure de la ei.

Procurorii DNA au mers, tot joi, la spitalul din Ploieşti unde este internat prinţul Paul pentru a vedea dacă starea îi permite să fie audiat. Paul Lambrino le-a spus procurorilor că se va prezenta la audieri vineri, iar după vizita procurorilor s-a culcat.

În cursul zilei de 9 decembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 9 locații situate în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

De asemenea, în această cauză procurorii DNA efectuează percheziţii în Ilfov şi Bucureşti, fiind vizată şi casa prinţului Paul.

Procurorii DNA Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție şi asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2006 – 2015.