Priveliştea care a ÎNGROZIT o mamă: „Stătea acolo şi o lingea pe fetiţa mea pe faţă”

O mamă din Londra a trăit un coşmar când a descoperit o privelişte înfricoşătoare în camera fetiţei sale, în timpul nopţii.

16 sept. 2013, 12:43
Priveliştea care a ÎNGROZIT o mamă: „Stătea acolo şi o lingea pe fetiţa mea pe faţă”

Într-o noapte, Jo Williams a auzit un zgomot ciudat din camera fetiţei sale, Ava, iar când a deschis lumina în încăpere a rămas împietrită: o vulpe se afla în pat, lângă micuţa ei, şi o lingea pe faţă.

S-a uitat la mine şi a mai lins o dată bărbia Avei. Pur şi simplu am îngheţat de teroare. M-am repezit s-o iau pe Ava în braţe, să o pot scoate din cameră„, a povestit Jo Williams pentru Daily Mail. Abia după o oră şi jumătate, femeia a scăpat de vulpe, care a sărit pe geam printr-o scrăpătură a ferestrei.

Citeşte şi A vrut să facă SEX cu IUBITA, dar a dat de ceva neobişnuit în AŞTERNUTURI: Nu mi-a venit să cred FOTO

Mama speriată afirmă că, cel mai probabil, vulpea a fost atrasă de crema cu aromă de fructe pe care o folosea ca tratament pentru pielea uscată a bebeluşului. De asemenea, aceasta a descoperit că vulpea a intrat pe uşa din spate a casei, care nu era închisă.

Incidentul a avut loc în zona de sud a Londrei şi, din păcate, nu este singurul de acest gen. Anul acesta, un bebeluş a fost atacat de o vulpe, iar un deget de la mână a trebuit să fie reataşat, în timp ce în 2010 două gemene au fost schilodite tot de un astfel de animal sălbatic.

Jo William este de părere că astfel de incidente au loc din cauza faptului că locuitorii din zonă lasă alimente sau mâncare afară pentru animalele de companie pe care le au, ceea ce le atrage pe vulpi în afara pădurilor.

Citeşte şi VIDEO INCREDIBIL. O vulpe care şi-a blocat capul într-un borcan a cerut ajutorul oamenilor