STEAUA SPORTING 1-5 în manşa a doua din play-off-ul Champions League

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING, meci din manşa a doua a play-off-ului LIGA CAMPIONILOR. STEAUA - SPORTING se joacă, miercuri, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Partida este programată pe Arena Naţională. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

23 aug. 2017, 18:27
STEAUA SPORTING 1-5 în manşa a doua din play-off-ul Champions League

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Cuneyt Cakir, din Turcia, va arbitra meciul STEAUA - SPORTING, care va avea loc miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Arbitri asistenţi vor fi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, arbitri adiţionali au fost nominalizaţi Huseyin Gocek şi Barîş Şimşek, iar arbitru de rezervă va fi Esat Sancaktar. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

90' - FINAL. FCSB STEAUA - SPORTING 1-5!

89' - GOL SPORTING! A marcat BATAGLIA! FCSB STEAUA - SPORTING 1-5!

81' - schimbare la FCSB Steaua: iese Alibec, intră Man

80' - schimbare la Sporting: iese Gelson, intră Bruno Cesar

75' - GOL SPORTING! A marcat DOST, pe contraatac! STEAUA - SPORTING 1-4!

72' - schimbare la Sporting: iese Adrien Silva, intră Petrovic

64' - GOL SPORTING! A marcat GELSON, cu un şut de la 18 metri! STEAUA - SPORTING 1-3!

62' - schimbare la Steaua: iese Golofca, intră Gnohere

60' - GOL SPORTING! A marcat ACUNA, după o ieşire neinspirată a lui Niţă! STEAUA - SPORTING 1-2!

59' - schimbare la Sporting: iese Doumbia, intră Dost

46' - schimbare la Steaua: iese Budescu, intră Fl. Tănase

45' - PAUZĂ. STEAUA - SPORTING 1-1!

41' - cartonaş galben pentru Filip

40' - Niţă prinde şutul lui Acuna

35' - cartonaş galben pentru Ov. Popescu

35' - cartonaş galben pentru B. Fernandes

32' - Niţă îl blochează pe Doumbia, scăpat singur

20' - GOL STEAUA! A marcat JUNIOR MORAIS după un şut al lui Alibec respins de portar! FCSB STEAUA - SPORTING 1-1!

13' - GOL SPORTING! A marcat DOUMBIA, din câţiva metri, după o prelungire cu capul a lui Mathieu.  STEAUA - SPORTING 0-1!

7' - Sporting domină copios

4' - Larie respinge excelent un contraatac al lui Sporting

1' - Steaua are prima acţiune periculoasă

1' - STEAUA - SPORTING a început!

FCSB STEAUA SPORTING 0-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PROTV DOLCESPORT

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Echipele de start la meciul STEAUA - SPORTING

STEAUA: Niţă - Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Budescu, Golofca - Alibec. Antrenor: N. Dică. Rezerve: Stăncioiu - Gnohere, Fl. Tănase, Pleaşcă, Achim, De Amorim, Man.

SPORTING: Rui Patricio - Piccini, Mathieu, Coates, Coentrao - Battaglia, B. Fernandes - Gelson Martins, Adrien Silva, Acuna - Doumbia. Antrenor: J. Jesus. Rezerve: Salin, Alan Ruiz, Bruno Cesar, Petrovic, Dost, Medeiros, Figueiredo.

STEAUA SPORTING 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Unde vezi STEAUA SPORTING LIVE VIDEO STREAM ONLINE la TV

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Gigi Becali a anunţat că surpriza meciului FCSB STEAUA  SPORTING poate veni din partea lui Golofca. "Optimist, neoptimist, trebuie să fim optimişti, că altfel transmitem că suntem învinşi. Trebuie să transmitem Duh de dăruinţă. Acum, sentimentele... e cel mai puternic sentiment. E mai multă dorinţă de calificare, pentru că tot ajungi la bani. Lumea se învârte în jurul banilor. Evenimentele care s-au întâmplat... trebuie să demonstrăm cine e Steaua, după tot ce s-a întâmplat cu Talpan. Dacă vreţi acum e şi un gând de trufie, de care noi oamenii nu ne putem debarasa. Toţi sunt în jos şi eu mă ridic. În mâinile Lui suntem. Mă bucur că oamenii simpli... ei reacţionează la nedreptate, reacţionează la nedreptatea la care s-a făcut. De aia trebuie spun că e sentimentul ăsta de biruinţă. Îmi dau seama că e o echipă mai puternică decât noi. Ceea ce vreau să fac e să construiesc viitorul, de aia i-am luat pe Coman, pe Nedelcu, adică să fie mingea şi la ei şi la noi când jucăm cu echipele mari. Eu tot sunt încrezător. Am văzut că Dumnezeu vrea, după ce am scos 0-0 la ei. Eu ştiu ce zic? Cea mai mare încredere o am în Alibec, dar marea surpriză o poate face Golofca", a declarat Gigi Becali cu o oră înainte de STEAUA SPORTING LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Gigi Becali este destul de optimist înaintea partidei Steaua - Sporting, dar, pe de altă parte, în stilul său propriu, aştepta şi ajutor divin pentru obţinerea calificării. "Trebuie să recunosc faptul că sunt mai buni ca noi. Totuşi, dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm, dacă nu nu. Este doar după cum vrea Domnul. Eu zic că se vor înscrie goluri. Iar oaspeţii au calitate multă în atac şi e foarte probabil că vor marca. Numai că, spre deosebire de meciul tur, mingea va fi şi la noi, şi aceasta înseamnă că e posibil să dăm şi noi gol sau goluri. De aceea, cred că se joacă această calificare. În schimb, nu cred că se va ajunge la loviturile de departajare, cum a fost la acel meci cu Ajax. Sunt de acord cu calificarea şi dacă stăm toti în poartă lângă Niţă şi îi prindem şi îi batem cu 1-0. Sunt de acord şi să dea ei 10 bare, iar noi să avem un sigur şut pe poartă, iar ăla să fie gol. Sunt de acord cu orice, numai să ne calificăm", a spus Gigi Becali înainte de PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Peste 50.000 de steliști sunt așteptați în această seară pe Arena Națională, de la ora 21:45, pentru returul STEAUA SPORTING. În tur scorul a fost 0-0. Totuși, fanii roș-albaștrilor au primit o veste proastă. Metrorex nu va prelungi circulația metrourilor în această seară, iar suporterii care vor veni fără mașini personale vor fi obligați să folosească taxiurile sau să meargă cu mijloacele de transport de noapte. "Nu s-a primit nicio cerere pentru prelungirea programului de la metrou. Diseară programul nu va fi prelungit. Pentru astfel de evenimente poate fi prelungit programul, dar trebuie să existe o cerere şi să fie plătit un tarif", a spus un reprezentant al Metrorex. Conform aceleiași surse, vicecampioana României ar fi trebuit să achite către Metrorex aproximativ 11.000 de euro pentru fiecare oră de prelungire a metroului după meciul STEAUA SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Nicolae Dică, antrenorul celor de la Steaua, a declarat că știe totul despre Sporting. "Suntem în fața unui joc foarte important pentru club și pentru fotbalul românesc. Ne așteaptă o partidă mult mai grea decât la Lisabona. Sporting va fi acum mult mai concentrată și mai ofensivă. Am văzut că în ultima etapă a câștigat cu 5-0. Știm totul despre Sporting, știm la ce să ne așteptăm. Sper să facem față cu brio, așa cum am făcut și în meciul tur. Cu siguranță că jucătorii cred în această calificare. Chiar dacă șansele noastre sunt mici, sperăm în ele. Îmi doresc calificarea în grupele Champions League. Important este să avem aceeași atitudine ca la Lisabona, să fim bine organizați defensiv și să încercăm să le punem mai multe probleme în ofensivă. Sporting este o echipă foarte puternică, mai ales de la mijloc în sus au jucători de calitate, pe benzi au jucători de mare viteză, iar în față un vârf de atac care în careu este foarte bun. Trebuie să fim foarte atenți cum îl marcăm. De fapt, trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Înaintea unui astfel de meci ca antrenor este mult mai greu decât ca jucător, vorbesc din punct de vedere emoțional", a declarat Nicolae Dică înainte de STEAUA SPORTING LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Jorge Jesus, antrenorul celor de la Sporting, a declarat că se așteaptă la un meci dificil în returul cu Steaua. "Din experiență știm că vom avea un meci dificil. Vom fi constrânși în joc, constrânși în defensivă, dar nu va fi o problemă pentru că ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting este o echipă care are toate calitățile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Și spun asta fără a lua din meritele celor de la Steaua. Suntem pregătiți, vrem neapărat să ne calificăm în grupe. Steaua are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Budescu este un jucător foarte important al lor la fazele fixe, care cred că va juca pentru că am văzut că intrat 30 de minute în meciul de campionat. Apoi este și "tânărul" Teixeira, pentru că așa era atunci când l-am cunoscut la 16 ani și i-am fost primul antrenor, un jucător care știe foarte bine să gândească jocul. Steaua este în sine o echipă bine organizată", a spus Jorge Jesus despre meciul STEAUA - SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. STEAUA SPORTING se reia de la 0-0, scor înregistrat în prima manşă, pe Estadio Jose Alvalade din Lisabona. PRO TV transmite, miercuri, de la ora 21:45, LIVE VIDEO STREAM ONLINE STEAUA SPORTING. Partida STEAUA - SPORTING va fi comentată de cuplul Felix Drăghici - Costi Mocanu. Transmisia meciului Steaua - Sporting va fi realizată de PRO TV cu un car de transmisiuni performant cu care s-au televizat în România duelurile de la Campionatul European din Franța sau confruntările de la Jocurile Olimpice din Brazilia. Vor exista 16 camere montate în toate zonele Arenei Naționale, dintre care două camere mobile și două macarale performante care vor fi fixate în spatele celor două porți. "E un meci extrem de important pentru Steaua, dar și pentru fotbalul românesc, tocmai de aceea va fi transmis la cel mai înalt nivel. Vor exista reluări din 4 unghiuri, vor fi surprinse toate reacțiile antrenorilor și spectatorilor", spun cei care se ocupă de producția partidei STEAUA-SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Echipele probabile la meciul STEAUA-SPORTING

STEAUA: Fl. Niță - Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Fl. Tănase, Golofca - Alibec. Antrenor: N. Dică.

SPORTING: Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao - A. Silva, Battaglia - Gelson, B. Fernandes, Acuna - Dost. Antrenor: J. Jesus.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING, meci din manşa a doua a play-off-ului LIGA CAMPIONILOR. STEAUA - SPORTING se joacă, miercuri, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Partida este programată pe Arena Naţională. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Cuneyt Cakir, din Turcia, va arbitra meciul STEAUA – SPORTING, care va avea loc miercuri, pe Arena Naţională, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Arbitri asistenţi vor fi Bahattin Duran şi Tarik Ongun, arbitri adiţionali au fost nominalizaţi Huseyin Gocek şi Barîş Şimşek, iar arbitru de rezervă va fi Esat Sancaktar. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

90′ – FINAL. FCSB STEAUA – SPORTING 1-5!

89′ – GOL SPORTING! A marcat BATAGLIA! FCSB STEAUA – SPORTING 1-5!

81′ – schimbare la FCSB Steaua: iese Alibec, intră Man

80′ – schimbare la Sporting: iese Gelson, intră Bruno Cesar

75′ – GOL SPORTING! A marcat DOST, pe contraatac! STEAUA – SPORTING 1-4!

72′ – schimbare la Sporting: iese Adrien Silva, intră Petrovic

64′ – GOL SPORTING! A marcat GELSON, cu un şut de la 18 metri! STEAUA – SPORTING 1-3!

62′ – schimbare la Steaua: iese Golofca, intră Gnohere

60′ – GOL SPORTING! A marcat ACUNA, după o ieşire neinspirată a lui Niţă! STEAUA – SPORTING 1-2!

59′ – schimbare la Sporting: iese Doumbia, intră Dost

46′ – schimbare la Steaua: iese Budescu, intră Fl. Tănase

45′ – PAUZĂ. STEAUA – SPORTING 1-1!

41′ – cartonaş galben pentru Filip

40′ – Niţă prinde şutul lui Acuna

35′ – cartonaş galben pentru Ov. Popescu

35′ – cartonaş galben pentru B. Fernandes

32′ – Niţă îl blochează pe Doumbia, scăpat singur

20′ – GOL STEAUA! A marcat JUNIOR MORAIS după un şut al lui Alibec respins de portar! FCSB STEAUA – SPORTING 1-1!

13′ – GOL SPORTING! A marcat DOUMBIA, din câţiva metri, după o prelungire cu capul a lui Mathieu.  STEAUA – SPORTING 0-1!

7′ – Sporting domină copios

4′ – Larie respinge excelent un contraatac al lui Sporting

1′ – Steaua are prima acţiune periculoasă

1′ – STEAUA – SPORTING a început!

FCSB STEAUA SPORTING 0-0 LIVE VIDEO ONLINE STREAM PROTV DOLCESPORT

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Echipele de start la meciul STEAUA – SPORTING

STEAUA: Niţă – Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais – Ov. Popescu, L. Filip – Teixeira, Budescu, Golofca – Alibec. Antrenor: N. Dică. Rezerve: Stăncioiu – Gnohere, Fl. Tănase, Pleaşcă, Achim, De Amorim, Man.

SPORTING: Rui Patricio – Piccini, Mathieu, Coates, Coentrao – Battaglia, B. Fernandes – Gelson Martins, Adrien Silva, Acuna – Doumbia. Antrenor: J. Jesus. Rezerve: Salin, Alan Ruiz, Bruno Cesar, Petrovic, Dost, Medeiros, Figueiredo.

STEAUA SPORTING 0-0 LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Unde vezi STEAUA SPORTING LIVE VIDEO STREAM ONLINE la TV

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Gigi Becali a anunţat că surpriza meciului FCSB STEAUA  SPORTING poate veni din partea lui Golofca. „Optimist, neoptimist, trebuie să fim optimişti, că altfel transmitem că suntem învinşi. Trebuie să transmitem Duh de dăruinţă. Acum, sentimentele… e cel mai puternic sentiment. E mai multă dorinţă de calificare, pentru că tot ajungi la bani. Lumea se învârte în jurul banilor. Evenimentele care s-au întâmplat… trebuie să demonstrăm cine e Steaua, după tot ce s-a întâmplat cu Talpan. Dacă vreţi acum e şi un gând de trufie, de care noi oamenii nu ne putem debarasa. Toţi sunt în jos şi eu mă ridic. În mâinile Lui suntem. Mă bucur că oamenii simpli… ei reacţionează la nedreptate, reacţionează la nedreptatea la care s-a făcut. De aia trebuie spun că e sentimentul ăsta de biruinţă. Îmi dau seama că e o echipă mai puternică decât noi. Ceea ce vreau să fac e să construiesc viitorul, de aia i-am luat pe Coman, pe Nedelcu, adică să fie mingea şi la ei şi la noi când jucăm cu echipele mari. Eu tot sunt încrezător. Am văzut că Dumnezeu vrea, după ce am scos 0-0 la ei. Eu ştiu ce zic? Cea mai mare încredere o am în Alibec, dar marea surpriză o poate face Golofca”, a declarat Gigi Becali cu o oră înainte de STEAUA SPORTING LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Gigi Becali este destul de optimist înaintea partidei Steaua – Sporting, dar, pe de altă parte, în stilul său propriu, aştepta şi ajutor divin pentru obţinerea calificării. „Trebuie să recunosc faptul că sunt mai buni ca noi. Totuşi, dacă vrea Dumnezeu să ne calificăm, dacă nu nu. Este doar după cum vrea Domnul. Eu zic că se vor înscrie goluri. Iar oaspeţii au calitate multă în atac şi e foarte probabil că vor marca. Numai că, spre deosebire de meciul tur, mingea va fi şi la noi, şi aceasta înseamnă că e posibil să dăm şi noi gol sau goluri. De aceea, cred că se joacă această calificare. În schimb, nu cred că se va ajunge la loviturile de departajare, cum a fost la acel meci cu Ajax. Sunt de acord cu calificarea şi dacă stăm toti în poartă lângă Niţă şi îi prindem şi îi batem cu 1-0. Sunt de acord şi să dea ei 10 bare, iar noi să avem un sigur şut pe poartă, iar ăla să fie gol. Sunt de acord cu orice, numai să ne calificăm”, a spus Gigi Becali înainte de PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Peste 50.000 de steliști sunt așteptați în această seară pe Arena Națională, de la ora 21:45, pentru returul STEAUA SPORTING. În tur scorul a fost 0-0. Totuși, fanii roș-albaștrilor au primit o veste proastă. Metrorex nu va prelungi circulația metrourilor în această seară, iar suporterii care vor veni fără mașini personale vor fi obligați să folosească taxiurile sau să meargă cu mijloacele de transport de noapte. „Nu s-a primit nicio cerere pentru prelungirea programului de la metrou. Diseară programul nu va fi prelungit. Pentru astfel de evenimente poate fi prelungit programul, dar trebuie să existe o cerere şi să fie plătit un tarif”, a spus un reprezentant al Metrorex. Conform aceleiași surse, vicecampioana României ar fi trebuit să achite către Metrorex aproximativ 11.000 de euro pentru fiecare oră de prelungire a metroului după meciul STEAUA SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Nicolae Dică, antrenorul celor de la Steaua, a declarat că știe totul despre Sporting. „Suntem în fața unui joc foarte important pentru club și pentru fotbalul românesc. Ne așteaptă o partidă mult mai grea decât la Lisabona. Sporting va fi acum mult mai concentrată și mai ofensivă. Am văzut că în ultima etapă a câștigat cu 5-0. Știm totul despre Sporting, știm la ce să ne așteptăm. Sper să facem față cu brio, așa cum am făcut și în meciul tur. Cu siguranță că jucătorii cred în această calificare. Chiar dacă șansele noastre sunt mici, sperăm în ele. Îmi doresc calificarea în grupele Champions League. Important este să avem aceeași atitudine ca la Lisabona, să fim bine organizați defensiv și să încercăm să le punem mai multe probleme în ofensivă. Sporting este o echipă foarte puternică, mai ales de la mijloc în sus au jucători de calitate, pe benzi au jucători de mare viteză, iar în față un vârf de atac care în careu este foarte bun. Trebuie să fim foarte atenți cum îl marcăm. De fapt, trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere. Înaintea unui astfel de meci ca antrenor este mult mai greu decât ca jucător, vorbesc din punct de vedere emoțional”, a declarat Nicolae Dică înainte de STEAUA SPORTING LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Jorge Jesus, antrenorul celor de la Sporting, a declarat că se așteaptă la un meci dificil în returul cu Steaua. „Din experiență știm că vom avea un meci dificil. Vom fi constrânși în joc, constrânși în defensivă, dar nu va fi o problemă pentru că ne-am pregătit la toate capitolele. Cred că Sporting este o echipă care are toate calitățile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Și spun asta fără a lua din meritele celor de la Steaua. Suntem pregătiți, vrem neapărat să ne calificăm în grupe. Steaua are jucători de calitate, în special de la mijloc în sus. Budescu este un jucător foarte important al lor la fazele fixe, care cred că va juca pentru că am văzut că intrat 30 de minute în meciul de campionat. Apoi este și „tânărul” Teixeira, pentru că așa era atunci când l-am cunoscut la 16 ani și i-am fost primul antrenor, un jucător care știe foarte bine să gândească jocul. Steaua este în sine o echipă bine organizată”, a spus Jorge Jesus despre meciul STEAUA – SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. STEAUA SPORTING se reia de la 0-0, scor înregistrat în prima manşă, pe Estadio Jose Alvalade din Lisabona. PRO TV transmite, miercuri, de la ora 21:45, LIVE VIDEO STREAM ONLINE STEAUA SPORTING. Partida STEAUA – SPORTING va fi comentată de cuplul Felix Drăghici – Costi Mocanu. Transmisia meciului Steaua – Sporting va fi realizată de PRO TV cu un car de transmisiuni performant cu care s-au televizat în România duelurile de la Campionatul European din Franța sau confruntările de la Jocurile Olimpice din Brazilia. Vor exista 16 camere montate în toate zonele Arenei Naționale, dintre care două camere mobile și două macarale performante care vor fi fixate în spatele celor două porți. „E un meci extrem de important pentru Steaua, dar și pentru fotbalul românesc, tocmai de aceea va fi transmis la cel mai înalt nivel. Vor exista reluări din 4 unghiuri, vor fi surprinse toate reacțiile antrenorilor și spectatorilor”, spun cei care se ocupă de producția partidei STEAUA-SPORTING.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. Echipele probabile la meciul STEAUA-SPORTING

STEAUA: Fl. Niță – Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais – Ov. Popescu, L. Filip – Teixeira, Fl. Tănase, Golofca – Alibec. Antrenor: N. Dică.

SPORTING: Patricio – Piccini, Coates, Mathieu, Coentrao – A. Silva, Battaglia – Gelson, B. Fernandes, Acuna – Dost. Antrenor: J. Jesus.

PRO TV LIVE STEAUA SPORTING. LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING, meci din manşa a doua a play-off-ului LIGA CAMPIONILOR. STEAUA – SPORTING se joacă, miercuri, de la ora 21:45, LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV. Partida este programată pe Arena Naţională. PRO TV transmite LIVE VIDEO ONLINE STREAM STEAUA SPORTING.