PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB 0-3 în EUROPA LEAGUE. La pas, spre grupe

FCSB a învins, joi, la Erevan, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa armeană Alaşkert, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână.

RomaniaTV.net
25 iul. 2019, 13:33
PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB  0-3 în EUROPA LEAGUE. La pas, spre grupe

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE  0-3 

Au marcat: Tănase ’60, Cristea ’68, Coman ’82.

0-1, min. 60: Portarul Cancarevici a boxat din mijlocul careului direct în piciorul lui Tănase, care a trimis mingea în poarta goală de la 18 metri;

0-2. min. 68: Vână a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Cristea a trimis balonul cu capul în poartă;

0-3, min. 82: Coman a marcat cu un şut de la 15 metri, după o pasă primită de la Oaidă

Echipele de start la meciul ALASHKERT – FCSB

ALASHKERT: Cancarevic – Voskanyan, Ishkhanyan, Daghbashyan, Mkoyan – Coelho Andrade, Sekulic, Grigorayan, Hayrapetyan, Nenadovic – Tankov. Rezerve: Avagyan – Stojkovic, Thiago Galvao, Marmentini, Shahinyan, Pogosyan, Ghadymyan. Antrenor: Abraham Khashmanyan.

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Planic, I. Cristea, L. Filip – Fl. Tănase, Nedelcu, Vână – Man, Hora, Fl. Coman. Rezerve: Băldrădean – Moutinho, Salomao, Oaidă, Perianu, Belu, Ardelean. Antrenor: Bogdan Andone.

Stadion: FFA Academy (Erevan) / Arbitru: Robert Harvey. Asistenţi: Wayne McDonnell şi Mark Gavin

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE. FCSB s-a deplasat în Armenia pentru prima manșă din turul doi preliminar din Europa League, cu Alashkert. Antrenorul FCSB, Bogdan Andone, are în continuare bătăi de cap din cauza accidentărilor. Tehnicianul de 44 de ani a trimis la UEFA o listă de 24 de jucători, pe care nu se regăsesc în continuare Gnohere și Momcilovic.

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE.

Andone și-a dezvăluit filozofia de joc, înaintea meciului cu Alashkert și susține că pentru el nu există titulari sau rezerve și se bazează pe un grup de aproximativ 20 de jucători. Antrenorul roș-albaștrilor a lăsat astfel de înțeles că vom vedea mai multe schimbări în echipa de start.

”Niciodată în filozofia mea nu există jucători mai buni sau mai puțin buni. Suntem un grup de 18-20 de jucători. Am spus-o tot timpul, încercăm să facem alegerile cele mai bune pentru meciul respectiv.

Așa și cu Alashkert, încercăm să alegem jucătorii cei mai în formă, cei care se simt 100%, ca să aliniem cea mai bună echipă posibilă”, a spus Bogdan Andone la conferința de presă premergătoare meciului.

”Este un joc extrem de important pentru noi, un joc pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, să facem un meci bun şi un rezultat pozitiv care să ne permită să abordăm returul foarte simplu. Am văzut echipă, au jucători de calitate, pe faza ofensivă, o echipă disciplinată tactic defensiv, o echipa cu filosofie de joc, o echipa bună.

Trebuie să fim foarte bine organizaţi defensiv, să-i blocăm pe jucătorii echipei adverse. Pe faza ofensivă, prin traseele noastre de joc trebuie să ne construim situaţii de joc şi să marcăm că să câştigăm jocul. Eu sper ca acest fapt, că jucăm pe un stadion mic, să nu fie un impediment şi băieţii să fie concentraţi strict pe partea fotbalistică”, a declarat Bogdan Andone.

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE. Lotul FCSB pentru dubla cu Alashkert

FCSB a trimis o listă de 24 de jucători la UEFA. Pe această listă și-au făcut loc și tinerii jucători Valentin Slabu, Ovidiu Perianu și Laurențiu Ardelean, jucători crescuți la Academia FCSB.

Printre fotbaliști trecuți de Bogdan Andone pe lista trimisă la UEFA se regăsesc și nou veniții Thierry Moutinho, Diogo Salomao și Ionuț Vînă.

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Valentin Slabu

Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu

Mijlocași: Ovidiu Popescu, Mihai Pintilii, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Olimpiu Moruțan, Thierry Moutinho, Ionuț Vînă, Răzvan Oaidă, Mihai Roman, Laurențiu Ardelean

Atacanți: Dennis Man, Florin Tănase, Ioan Hora, Florinel Coman, Diogo Salomao

De pe lista trimisă la UEFA, pentru dubla cu Alashkert, lipsesc în continuare Harlem Gnohere și Marko Momcilovic, ambii fiind accidentați. Pe lângă aceștia, Andone nu se va putea baza nici pe Stan, Pintilii, Moruțan și, cel mai probabil, Roman, care nu sunt refăcuți complet.

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE. Cum ar putea arăta FCSB cu Alashkert

Andone va face iarăși mai multe modificări în primul 11, față de meciul din campionat cu Sepsi, încheiat 0-0. Din câte se pare, nu mai puțin de cinci mutări vor fi făcute de tehnicianul de 44 de ani în echipa de start.

Vlad ar putea reveni între buturi, în locul lui Bălgrădean. Belu va intra în banda dreaptă a apărării, în locul lui Ovidiu Popescu, iar Filip va juca pe postul de fundaș stânga, Bălașa sărind astfel din schemă. Cuplul de fundași centrali va rămâne neschimbat: Cristea – Planic.

Din câte se pare, Nedelcu va fi preferat pe postul de închizător. Interi vor juca Vînă, respectiv Tănase, iar în atac vor fi Dennis Man, Hora și Coman, care va intra în locul lui Oaidă.

Cum ar putea arăta FCSB:

Vlad – Belu, Cristea, Planic, Filip – Vînă, Nedelcu, Tănase – Man, Hora, Coman

”Suntem pregătiți pentru acest joc, am spus-o, e un joc foarte important. Avem timp să ne pregatim 100% mental și fizic pentru un meci bun și un rezultat bun”, susține Andone.

PRO TV LIVE VIDEO Alashkert – FCSB ONLINE STREAMING EUROPA LEAGUE. FCSB a avut probleme la plecarea din București

Vicecampioana Ligii 1 a întâmpinat probleme neașteptate înainte de decolare. Chiar dacă au închiriat un charter, contra sumei de 100.000 de euro, tocmai pentru a evita aglomerația și întârzierile de la o cursă de linie, ei bine, roș-albaștrii tot n-au putut decola la timp.

Mai în glumă, mai în serios, tehnicianul FCSB a găsit și o parte bună în faptul că avionul a plecat cu o întârziere de 5 ore. Acesta susține că a apucat în sfârșit să poarte discuții individuale cu jucătorii.

”Într-un fel ne-a prins bine, între ghilimele, că am reușit să mai avem discuții individuale cu jucătorii la o cafea, să mai discutăm despre meciul de mâine, pentru că, pur și simplu, nu am avut timp după meciul de la Sfântu Gheorghe să discutăm aceste aspecte”, a spus Bogdan Andone, la conferința de presă premergătoare meciului cu Alashkert.