Steaua, egală cu Villarreal. Trupa lui Reghe rămâne pe ultimul loc în grupa de Liga Europa

Steaua şi Villarreal au încheiat 1-1 joi seara, în etapa a doua din faza grupelor Ligii Europa. Steaua a obţinut astfel primul punct în grupa L, dar rămâne pe ultimul loc, în timp ce Villarreal se menţine pe prima poziţie, cu 4 puncte.

RomaniaTV.net
29 sept. 2016, 15:55
Steaua, egală cu Villarreal. Trupa lui Reghe rămâne pe ultimul loc în grupa de Liga Europa

STEAUA-VILLARREAL 1-1. Favorita grupei L, Villarreal, a venit la Bucureşti pentru o partidă ce trebuia să fie o sărbătoare a fotbalului, însă meciului de pe Arena Naţională i-a lipsit sarea şi piperul care însoţesc dispute de asemenea nivel. Nici fanii nu s-au înghesuit la stadion, doar 13.000 de spectatori plătitori. De vine ar putea fi faptul că antrenorul lui Villarreal a anunţat că va folosi mai multe rezerve şi, în plus, Steaua este de nerecunoscut ca şi componenţă faţă de acum câteva luni, iar jocul lasă încă de dorit.

Chair şi cu rezervele, Villarreal a marcat relativ repede, încă din minutul 9. A controlat jocul, dar nu s-a omorât cu firea, iar în minutul 20 Steaua a egalat, prin Muniru.

După golul marcat, Steaua a îndrăznit mai mult, tracul i-a dispărut şi a luptat de la egal la egal cu adversara sa. Când şi când ocaziile au alternat de la o poartă la alta, iar arbitrul a judecat decisiv în favoarea ibericilor un henţ în careu în urma căruia trebuia să dicteze penalty pentru Steaua. A refuzat, iar scorul a rămas 1-1. Pe final Steaua a trăit periculos, cu o avalanşă de ocazii la poarta sa, fiind salvată de fluierul izbăvitor al aceluiaşi central ucrainean.

În celălalt meci al grupei L, FC Zurich-Osmanlispor 2-1. Steaua va juca următorul meci cu FC Zurich.

Clasament: 1. Villarreal 4p, 2. Osmanlispor 3p, 3. Zurich 3p, 4. Steaua 1p.

Cele mai importante faze:

Min. 89 Ultima schimbare la Steaua, Ovidiu Popescu în locul lui William de Amorim.

Min. 87 Crainicul stadionul anunţă că la meci asistă 13.000 de spectatori plătitori.

Min. 77 Două schimbări la Steaua: Jakolis intră în locul lui Adi Popa, iar Florin Tănase intră în locul lui Golubovic.

Min. 65 Corner pentru Steaua, Momcilovic reia cu capul puţin pe lângă poarta lui Villarreal!

Min. 51 Arbitrul ucrainean refuză Stelei un penalty clar ca lumina zilei! Un fundaş spaniol a făcut henţ în careu, dar Villarreal a scăpat nepedepsită.

Min. 47 William de Amorim prinde o bombă de la 18 metri, dar mingea zguduie transversala porţii lui Villarreal!

Min. 45 Lovitură liberă pentru Steaua, de la aproape 30 de metri. Execută Boldrin, dar mingea loveşte zidul şi îşi pierde din viteză, portarul iberic reţinând fără probleme.

Min. 20 GOL STEAUA! Şut la colţul scurt, pe jos, al lui William de Amorim, portarul nu reuşeşte să reţină şi mingea ajunge la Muniru, care din 4 metri o împinge în poartă. Steaua – Villarreal 1-1!

Min. 9 GOL VILLARREAL! Rafael Santos Borre este lansat de Bruno, îl depăşeşte pe Toşca şi trimite mingea în poartă, printre picioarele lui Niţă. Steaua – Villarreal 0-1!

Min. 8 Prima acţiune consistentă a Stelei. Boldrin îl găseşte cu o centrare pe William de Amorim, care trage pe jos de la marginea careului, dar Fernandez reţine fără probleme.

Min. 1 A început meciul Steaua – Villarreal.

Echipele de start:

Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca (cpt), Momcilovici – Bourceanu, Sulley Muniru – A. Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovici.
Rezerve: Stăncioiu – Mitrea, Tudorie, Fl. Tănase, Jakolis, Achim, Ovidiu Popescu.

Villarreal: Fernandez – Rukavina, Musacchio, Bonera, Jose Angel – Jonathan dos Santos, N’Diaye, Soriano, Cerișev – Borre, Bonera.
Rezerve: Gaspar, Alvaro, Hernandez, Bakambu, Castillejo, R. Soriani, Barbosa

PRO TV LIVE VIDEO STEAUA-VILLARREAL LIGA EUROPA. Steaua şi Villarreal s-au mai întâlnit în primăvara lui 2005, într-o „dublă” de pomină, meciul de la Bucureşti fiind amânat cu o zi, din cauza ninsorii abundente. Întâlnirea a contat pentru faza optimilor de finală ale Cupei UEFA, iar ibericii au remizat în Ghencea, scor 0-0, şi au câştigat acasă cu scorul de 2-0.

PRO TV LIVE VIDEO STEAUA-VILLARREAL LIGA EUROPA. Steaua traversează o perioadă dificilă, pierzând cu scorul de 0-2 primul meci din grupa L a Ligii Europa, 0-2 la Osmanlispor, a pierdut în campionat acasă, cu CFR Cluj, şi a câştigat greu, 3-2, la Voluntari. Şansa roş-albaştrilor ar fi că antrenorul lui Villarreal a anunţat că va folosi azi mai multe rezerve.

PRO TV LIVE VIDEO STEAUA-VILLARREAL LIGA EUROPA. Meciul va începe la ora 20.00 şi va fi transmis în direct de PRO TV şi Dolce Sport.