Pro TV negociază cu DOUĂ LEGENDE ale sportului românesc pentru NOUL SHOW

ProTV va difuza, din toamnă, un nou show, "Tumble", o producţie lansată recent în Marea Britanie, unde Nadia Comăneci face parte din juriu. Pro TV negociază intens cu Andreea Răducan şi Mariana Bitang.

13 nov. 2014, 10:14
Pro TV negociază cu DOUĂ LEGENDE ale sportului românesc pentru NOUL SHOW

Andreea Răducan şi Mariana Bitang au demarat tratativele cu oficialii Pro TV imediat ce a fost anunţat acest format. Surse din cadrul ProTV au declarat, pentru Ring că există deja o listă de propuneri pentru acest show, iar printre favorite se află Andreea Răducan şi Mariana Bitang.

„Nici nu ştiam că acest format va fi difuzat şi în România. Pe mine nu m-a contactat nimeni, deci nu pot să spun dacă sunt printre propunerile lor sau nu”, a spus Andreea Răducan, în timp ce PR-ul postului Pro TV nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Nadia Comăneci, implicată în show-ul britanic, susţine că producţia este o lecţie de viaţă: „Complexitatea exerciţiilor la care sunt supuşi concurenţii – multe dintre ele unice, care combină gimnastica şi acrobaţia – te face să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, iar meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, ce te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor. Această bătălie nu se duce cu ceilalţi, ci este cu tine, cu depăşirea propriilor limite. «Tumble» e un show de televiziune şi o lecţie de viaţă”.