Procurorul Negulescu era setat să-l distrugă pe Mircea Cosma şi pe familia acestuia

In disperarea de a deconspira asa-zisele ilegalitati comise de fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, procurorul Mircea Negulescu a recurs la tehnici de manipulare si amenintari grave, pe care le-a folosit impotriva mai multor persoane care au avut dosare aflate in lucru la procurorul "Portocala".

RomaniaTV.net
22 feb. 2017, 09:00
Procurorul Negulescu era setat să-l distrugă pe Mircea Cosma şi pe familia acestuia

Una dintre aceste persoane este Nicolae Onea, care a declarat ca „tinta lui Mircea Negulescu este, de fapt, Mircea Cosma si familia Cosma”, pentru „ingroparea” acestora procurorul facand presiuni de neimaginat.

„In timpul anchetei mele, mi s-a transmis prin avocatul Bunescu, ca tinta procurorului Negulescu este familia Cosma si sa zic ceva de ei”, a declarat Nicolae Onea si in emisiunea lui Victor Ciutacu de la Romania Tv.

Acesta a dat si alte exemple de persoane terorizate de procurorul „Portocala”.

Marian Tarinda a fost, de asemenea, anchetat de procurorul Negulescu in aceeasi zi cu Onea Nicolae, si din cauza ca nu i-a furnizat acestuia informatii care sa-l incrimineze pe Cosma a primit una dintre cele mai grele pedepse: a fost arestat pe loc alaturi de fiul sau Andrei Tarinda.

Socul dat de arestarea familiei Tarinda l-a determinat pe Ion Dumitru, un asociat al acestuia, sa dea declaratii sub presiunea procurorului Negulescu, de frica de a nu fi arestat la comanda pentru „nesupunere” in fata anchetatorului „Portocala”.

Familia Cosma a reprezentat o miza atat de mare pentru Negulescu, incat Mircea Cosma a fost urmarit de SRI timp de 4 ani. Dezvaluirea a fost facuta in direct la Romania Tv de Daniel Florea, fost șef birou de contrainformații interne din SRI Prahova. 

Un alt personaj care confirma iadul creat de procurorul Mircea Negulescu este Cristinel Toader, fostul sef al Politiei Locale Ploiesti. Asemenea lui Onea, Taranda sau Dumitru, asupra lui Toader s-au facut presiuni majore, procurorul Negulescu dispunand abuziv ridicarea de documente de la firma mamei fostului sef al Politiei Ploiesti. Toader a declarat ca Negulescu este genul de om care te invita la masa dupa care iti pune catusele si ca ar face orice pentru a obtine informatii despre persoane pe care nu le agreeaza.