Producătorul român de acoperişuri Bilka face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Compania românească Bilka Steel, specializată în producţia şi dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperişuri, cel mai mare jucător din piaţa de profil, angajează la Cluj, Sibiu, Braşov, în această perioadă. Compania recrutează pe posturile de stivuitorist, operator linie de producţie, consultant de vânzări, asistent de marketing, în această perioadă. Iată ce profiluri profesionale şi de personalitate caută angajatorii. 

RomaniaTV.net
26 iun. 2015, 05:32
Producătorul român de acoperişuri Bilka face angajări în ţară. Te califici cu studii medii

Bilka angajează 15 oameni pe posturile de stivuitorist şi de operator linie de producţie în Braşov.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi au aptitudini de organizare, spirit de echipă şi bune abilităţi de comunicare.
10 iulie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste posturi. Amănunte, aici.

Bilka angajează trei consultanţi de vânzări la Cluj.
Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de utilizare PC, Microsoft Office, Internet; are studii cel puţin medii medii, permis de conducere categoria B, are cunoştinţe medii de engleză; e dispus la deplasări şi program prelungit de muncă.
Până pe 9 iulie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

Bilka angajează un asistent de marketing la Braşov.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai abilităţi de utilizare PC, Microsoft Office, Internet; ai permis de conducere categoria B, eşti dispus la program de muncă prelungit, ai cunoştinţe de limba engleză şi de prelucrare imagini (Photoshop, Corel Draw, Illustrator). Candidatul ideal pentru acest post este orientat către rezultate, e flexibil, creativ, responsabil, atent la detalii şi are spirit de echipă.
Mai multe detalii, aici.

Bilka angajează un manipulant marfă la Sibiu.
Te califici pentru acest post dacă ai permis de conducere categoria B, eşti bun organizator, ai abilităţi de comunicare şi de muncă în echipă.
25 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste poziţii. Detalii găsiţi aici.