Profesoara acuzată că a făcut SEX cu un ELEV de 16 ani spune că este o victimă. Cum a profitat minorul de ea

O profesoară de liceu din America, acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor de doar 16 ani, încearcă să scape de închisoare. Femeia a declarat că ea este victima în tot acest scandal, după ce băiatul a profitat de ea.

06 iun. 2014, 14:23

Brianne Altice, o fostă profesoară de liceu în vârstă de 34 de ani din Utah, le-a spus judecătorilor că se consideră o victimă, cerându-le acestora să retragă acuzaţiile de viol şi perversiune sexuală, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O femeie de 33 de ani s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii intime cu un BĂIEŢEL de 11 ani FOTO

Astfel, avocaţii săi spun că băiatul a fost cel care a vrut să facă sex cu profesoara lui, chiar dacă relaţiile intime cu o persoana sub 18 ani sunt interzise în statul Utah.

Ea a refuzat şi chiar a respins avansurile elevului său, dar până la urmă nu a mai putut şi a cedat„, este declaraţia avocatului profesoarei, Edward Brass.

Citeşte şi Cum a scăpat o profesoară de puşcărie după ce a făcut SEX cu un elev

Cu toate acestea, judecătorul nu s-a lăsat convins şi a hotărât începerea procesului în toamnă, în luna septembrie. Mai mult, s-a descoperit că elevul de doar 16 ani a făcut sex cu Brianne de mai multe ori în 2013, motiv pentru care a avut probleme cu părinţii, a început să ia droguri şi chiar a chiulit de la alte ore pentru a se întâlni cu femeia.

Profesoara a fost arestată încă din luna octombrie, fiind ulterior eliberată pe cauţiune. În acelaşi timp, soţul a părăsit-o.

Citeşte şi Profesoară de matematică, surprinsă în timp ce SATISFĂCEA ORAL un ELEV de clasa a OPTA în şcoală FOTO

Profesorii sunt îngroziţi: „Elevii se uita la filme XXX in timpul pauzelor” VIDEO 

SCANDAL SEXUAL în Capitală: O elevă spune că a fost violată de mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii