Profesoară de germană, filmată cu camera ascunsă în sala de clasă: „Îţi mut fălcile şi dinţii din gură!”

Anchetă la o şcoală din judeţul Timiş, după ce mai mulţi elevi au acuzat că profesoara de germană le vorbeşte extrem de urât. Adolescenţii au adus drept dovadă și o înregistrare audio din timpul unei ore.

26 nov. 2015, 07:53
Profesoară de germană, filmată cu camera ascunsă în sala de clasă: „Îţi mut fălcile şi dinţii din gură!”

Multi elevi de liceu din Timiş s-au plâns conducerii ca profesoara de limba germana le vorbeste urat si tipa la ei.

„Eu ştiu ce drepturi am! Ce drepturi ai tu? Eu dacă vreau, îl lovesc. Şi pe tine te lovesc că n-are ce să-mi facă! Ai înţeles? Te-am întrebat, ai înţeles? În faţa mea tu nu-ţi arăţi talente! Îţi mut fălcile şi dinţii din gură”, ţipă în continuare profesoara.

Scandalul a avut loc chiar în timpul orei de limba germană. Profesoara, care predă la o şcoală din localitatea timișeană Periam, susţine că elevul este cel care a provocat-o.

„Zic: da-mi telefonul, el a aruncat telefonul altui coleg. Nu am reactionat bine. Nu ai voie sa zbieri, nu ai voie sa atingi. Niste elevi de 17 ani, ce metode sa gasesti. Sa ii atragi atentia. Daca eu nu-l loveam, m-ar fi lovit el”, a explicat profesoara.

Elevii au înregistrat-o pe profesoară şi au mers imediat la directorul liceului.

„A scos un elev la raspuns si baiatul si-a lasat telefonul in banca. A inceput sa sune telefonul, colegul a luat telefonul a vrut sa il opreasca. Doamna profesoara a sarit peste banci, a impins bancile peste mine cel putin. Am stat in spatele lui. A impins banca, a sarit peste el l-a prins de gat, de fata, l-a plesnit”, a povestit un elev.

Inspectoratul Şcolar a deschis o anchetă. Sancţiunile în astfel de cazuri pot ajunge până la excluderea din învăţământ.