Profesoara din Roman care şi-a tranşat soţul a fost reţinută

Profesoara ucigaşă din Roman, judeţul Neamţ, care şi-a cărat cu taxiul soţul tranşat a fost reţinută pentru 24 de ore, informează România TV. Anchetatorii au mai aflat că ucigaşa, o fostă profesoară de geografie, s-a plimbat şi cu o seară înainte, cu un alt taxi, după acelaşi scenariu. Mai mult, la locuinta femeii, oamenii legii au găsit capul cadavrului.

16 sept. 2015, 09:20
Profesoara din Roman care şi-a tranşat soţul a fost reţinută

Femeia de 65 de ani, fostă profesoară de geografie, care şi-a ucis soţul, i-a tranşat apoi cadavrul, după care l-a transportat ciopârţit în trei saci cu autocarul la Târgu Frumos, a fost reţinută. Odată ajunsă acolo femeia a solicitat unui taximetrist în miez de noapte să o transporte la intrarea într-o piaţă. Acolo a aruncat cei trei saci la o pubelă.

Taximetristul a fost cel care a alertat poliţiştii şi asta pentru că sacii miroseau îngrozitor şi în plus au lăsat urme de sânge în portbagajul său. Aşa a fost prinsă pensionara, iar oamenii legii au aflat ulterior că oribila crimă s-a petrecut în garsoniera celor doi soţi. De altfel, acolo a fost găsit şi capul bărbatului ucis.

Între timp, vecinii femeii care sunt în stare de şoc, au chemat un preot să le sfinţească apartamentele.

Fosta profesoară va fi dusă la o expertiză psihiatrică.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ în casa profesoarei din Iaşi care şi-a tranşat soţul