PROFESOARĂ în căutare de PROSPĂTURI a ajuns la închisoare după mai multe partide de sex cu ELEVI MINORI FOTO

O profesoară căsătorită din America va ajunge la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi elevi. Într-un final, ea s-a predat singură la poliţie.

16 nov. 2014, 12:47

Ashley Parkins Pruitt, o tânără de 28 de ani, profesoară de limba engleză şi educaţiei fizică la un liceu din Alabama, America, a avut relaţii sexuale cu cel puţin doi elevi, trimiţând de asemenea poze sexy altor adolescenţi, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Sex pe bancheta din spate cu elevul ei. Gestul revoltător făcut pe Facebook de profesoară, 2 ani mai târziu

Cu toate că este căsătorită şi are un copil, ea a avut un comportament extrem de indecent şi condamnabil alături de trei elevi, între lunile august şi octombrie. Femeia s-a sărutat cu un elev, i-a trimis mesaje cu tentă sexuală altuia, în timp ce un alt adolescent a primit poze cu sânii şi organele sale genitale. În acelaşi timp, Pruitt i-a spus unui minor că vrea să îi ia virginitatea, în timp ce cu altul a făcut sex oral.

Citeşte şi O profesoară SEXY a MITUIT un elev cu dulciuri ca apoi să îşi satisfacă PLĂCERILE CARNALE într-o maşină FOTO

În investigaţiilor, autorităţile au acuzat-o de acte sexuale cu un elev, relaţii sexuale cu doi elevi şi oferirea de materiale pornografice unui minor. Ancheta este în curs şi în prezent femeia îşi aşteaptă reacţia.