Profesoară înjunghiată MORTAL de un elev de 15 ani

O profesoară a fost înjunghiată mortal luni într-un colegiu din Leeds (nordul Angliei), a anunţat poliţia, care a arestat un elev de 15 ani, informează AFP.

29 apr. 2014, 20:22
Profesoară înjunghiată MORTAL de un elev de 15 ani

Profesoara Anne Maguire era angajată la colegiul catolic Corpus Christi din Leeds, unde studiază circa o mie de elevi cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Potrivit presei, profesoara avea 61 de ani şi preda limba spaniolă.

Poliţia locală a afirmat că a fost chemată la faţa locului de serviciul de ambulanţă. Profesoara a fost transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor.

Un adolescent în vârstă de 15 ani, elev al colegiului, a fost arestat şi plasat în detenţie, a afirmat poliţia, fără a oferi informaţii suplimentare.

Elevii au început în cursul după-amiezii să depună flori în faţa colegiului. ‘Unui profesor care ne-a fost drag. Suntem cu toţii îndureraţi’, se putea citi în unul dintre mesajele elevilor.

Organizaţiile sindicale şi premierul David Cameron s-au declarat ‘consternaţi’ de această dramă.

‘Gândurile mele se îndreaptă către familia Annei Maguire şi către profesorii şi elevii de la şcoala Corpus Christi, unde ea a fost înjunghiată mortal’, a scris premierul Cameron pe Twitter.AGERPRES

Citeşte şi

IPOTEZĂ ŞOC în cazul elevei violate de 5 colegi la Constanţa. S-ar fi folosit „drogul violului” VIDEO

ŞOCANT: Elevă din Constanţa, îmbătată, drogată, filmată în timp ce făcea sex cu şase colegi la Balul Bobocilor

SCANDAL SEXUAL în Capitală: O elevă spune că a fost violată de mai mulţi băieţi, în toaleta şcolii