Profesoară, prinsă la concurs cu telefonul mobil în chiloţi VIDEO

O profesoară care susţinea concursul de titularizare la un centrul de examen din Piteşti a fost eliminată din concurs după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze. Candidata avea telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă.

12 iul. 2018, 15:27
Profesoară, prinsă la concurs cu telefonul mobil în chiloţi VIDEO

Femeia concura pentru un post la psihopedagie specială şi le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă. Ea avea notate răspunsurile la întrebări pe telefonul mobil.

„Asistenţii au obs ca doamna nu avea nişte mişcări potrivite pentru examen. A fost întrebată şi iniţial a spus că avea fiţuici. S-a încheiat un proces verbal şi a dat declaraţie, a recunoscut că avea un telefon mobil pe care l-a ascuns probabil în pantaloni. Când a fost scoasă din sală, membrii din comisie au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, ei neavând dreptul să o perchiziţioneze”, a spus Ana Jianu, inspector școlar general adjunct ISJ Argeș.

După incident, femeia nu am mai fost văzută. Colegii ei spun că era bine pregătită din punct de vedere profesional, iar acum nu mai iese din casă de rusine.