Profesor CERCETAT PENAL, după ce ar fi agresat un elev în timpul cursurilor

Un profesor de la Liceul din comuna gorjeană Roşia de Amaradia este cercetat penal de poliţişti pentru purtare abuzivă după ce un elev al unităţii şcolare a sesizat faptul că a fost agresat de respectivul cadru didactic.

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 10:13
Profesor CERCETAT PENAL, după ce ar fi agresat un elev în timpul cursurilor

Un elev în vârstă de 16 ani, a reclamat faptul că a fost agresat în timpul unei ore de curs.

„La data de 9 decembrie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Roşia de Amaradia au fost sesizaţi de un elev în vârstă de 16 ani, de la liceul din localitate, cu privire la faptul că în timpul unei ore de curs a fost agresat fizic de către profesorul de la clasă. Urmare a sesizării, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a spus Lucian Stroe, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Imagini DEMENŢIALE, filmate în clasă. Ce păţeşte un PROFESOR după ce urlă la o FETIŢĂ VIDEO

Totodată, o anchetă a fost deschisă şi de către conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), în cursul zilei de miercuri inspectorul de zonă urmând să se deplaseze la Roşia de Amaradia pentru a stabili ce s-a întâmplat la liceul din localitate.

Directorul unităţii şcolare, Cristinel Faităr, a declarat că elevul respectiv este unul cu probleme de comportament, totul fiind înscenat de minor cadrului didactic.

„E un băiat cu probleme de comportament. Părinţii au declarat că nu mai pot să aibă nicio influenţă asupra lui. Băiatul glumeşte, dar o face pe imaginea oamenilor, pe imaginea şcolii. Face ce vrea şi acum înscenarea asta că l-a agresat inginerul Nicolae Dragomir, care are 55 de ani, şi atâta experienţă. Nu avea cum omul acesta să îşi piardă cumpătul. El spune că în timpul orei a fost agresat. Fără să ştie nimeni, în pauză s-a dus la Poliţie. Până la urmă nu s-a adeverit’, a afirmat Cristinel Faităr.