Profesorii Denisei Răducu, AMINTIRI EMOŢIONANTE despre artistă: Asemenea copii se nasc la 100 de ani VIDEO

Toţi cei care au cunoscut-o pe Denisa Răducu sunt şi acum şocaţi de dispariţia artistei. Doi profesori ai cântăreţei au povestit, cu lacrimi în ochi, despre cât de mult a însemnat Denisa pentru ei. Denisa Răducu va fi înmormântată, marţi, în localitatea natală Ştefăneşti.

25 iul. 2017, 08:34
Profesorii Denisei Răducu, AMINTIRI EMOŢIONANTE despre artistă: Asemenea copii se nasc la 100 de ani VIDEO

Denisa… O ţin minte pentru că mi-a fost elevă din clasa a cincea până în clasa a opta, o elevă foarte bună nu numai la muzică, ci şi la matematică. În fiecare an obţinea premii şcolare, era o fată deosebită. Pentru noi, Denisa rămâne şi o fată deosebită. Asemenea copii se nasc la 100 de ani de zile. Pentru noi a fost o cinste, pentru întreaga comună Ştefăneşti. Ne pare foarte rău că a dispărut dintre noi prea tânără, avea viitorul în faţă. Ne pare rău„, a spus un fost profesor al Denisei, potrivit Kanal D.

Ultima înregistrare cu Denisa Răducu a stârnit polemici. Ce s-a întâmplat de fapt AUDIO

Era un copil pe care nu puteai să nu-l observi, avea o frumuseţe fizică aparte, avea un chip angelic, o frumuseţe imposibil să n-o observi. Dacă stăteai de vorbă cu ea, îţi dădeai seama că nu doar exteriorul este frumos, ci şi interiorul ei este la fel de minunat. De mică a participat la concursurile şcolare, nu cred că a lipsit vreodată şi era imposibil să nu te impresioneze vocea ei deosebită. Vocea Denisei este inconfundabilă, o voce extraordinar de frumoasă şi de plăcută. Denisa era modestă, i-am spus odată „Denisa, ştii că eşti frumoasă”, iar ea s-a uitat la mine, a lăsat capul într-o parte şi a spus „Mulţumesc”. Îşi dădea seama şi ea că cântă frumos, dar dacă îi mai spuneam şi noi îi dădeam încredere în ea. Mie îmi plac copiii care ştiu să cânte şi mi-a plăcut fetiţa asta din toate punctele de vedere. Ştiţi că am fi vrut ca acest interviu să nu-l dăm acum când Denisa nu mai este. Acest interviu să fie la nunta Denisei, s-o privim aşa cu buchetul de mireasă în mână, nu să ne ducem la cimitir şi să-i privim poza în cruce„, a spus o altă profesoară.

Denisa Răducu va fi înmormântată, marţi, în localitatea natală Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea. La funeralii sunt aşteptaţi mai mulţi solişti, prieteni ai tinerei. Denisa Răducu, cântăreata cunoscută sub numele de scenă de Denisa Manelista, a murit duminică dimineaţă, la doar 27 de ani.

Încă de luni, mai mulţi prieteni ai Denisei, printre care Minodora, Liviu Puştiu şi Daniela Gyorfi, au mers la cimitirul Bellu din Capitală, unde a fost depus trupul solistei, pentru a-şi lua rămas bun de la colega lor.

Cântăreaţa Denisa Răducu a murit, duminică dimineaţă, la vârsta de 27 de ani, după ce s-ar fi luptat, timp de câteva luni, cu un carcinom hepatocelular.

Citeşte şi Supersitiţia din cauza căreia Denisa Răducu nu a fost îmbrăcată în rochie de mireasă